Član
Eh ovako, imam jedan ručni, digitalni sat i već duže vrijeme ga gledam te razmišljam šta i kako. Naime nosio sam kod jednog pa kod drugog urara (sahadžije) al nisu mi mogli pomoći. Naime, radi se o tome da je pod spletom čudnih okolnosti prestalo raditi svjetlo na satu kada se pritisne gumb namijenjen za to svjetlo. Otprilike znam o čemu se radi tj otprilike znam šta je prekinuto i kako al' te male žice zavojnice svojim vidom i svojom aparaturom ne mogu zalemiti
Ima još jedan malo manji problem, tj. baterija mora biti baš presavršeno pozicionirana da bi se sve lijepo vidjelo na satu, u protivnom neke od linija su blijede pa se onaj ''hepek'' koji drži bateriju treba malo regulisati al' to je mislim manji problem.
Dakle dal' ima neko na forumu ko bi mi znao riješiti ovaj problem u Sarajevu. Da li postoji neki električar filigramski precizan za te stvari.
Naravno, otprilike kada pogleda sat itd da se dogovorimo i oko cijene popravka itd.
Et nadam se da će biti vrijednih informacija
Ima još jedan malo manji problem, tj. baterija mora biti baš presavršeno pozicionirana da bi se sve lijepo vidjelo na satu, u protivnom neke od linija su blijede pa se onaj ''hepek'' koji drži bateriju treba malo regulisati al' to je mislim manji problem.
Dakle dal' ima neko na forumu ko bi mi znao riješiti ovaj problem u Sarajevu. Da li postoji neki električar filigramski precizan za te stvari.
Naravno, otprilike kada pogleda sat itd da se dogovorimo i oko cijene popravka itd.
Et nadam se da će biti vrijednih informacija