spOOn Član 23.08.2008 #1 pozz zovem se damir imam 16god dolazim iz sarajeva i ovo je moje trenutno vozilo ...
E edoze Član 23.08.2008 #9 S84 je napisao(la): nego de ti nama reci "kol'ko trosi" ^_^ Kliknite za proširenje... 2 hljeba na 100km:icon_smile:
S84 je napisao(la): nego de ti nama reci "kol'ko trosi" ^_^ Kliknite za proširenje... 2 hljeba na 100km:icon_smile:
erol_brcak Član 23.08.2008 #12 dobrodosao! imas bajk skoro pa identican mom! evo mog! takodje je model "pogonia",samo se razlikuje sic i kod mene je maaaalo cvrsci ram. pozz
dobrodosao! imas bajk skoro pa identican mom! evo mog! takodje je model "pogonia",samo se razlikuje sic i kod mene je maaaalo cvrsci ram. pozz
E edoze Član 23.08.2008 #15 erol_brcak je napisao(la): dobrodosao! imas bajk skoro pa identican mom! evo mog! takodje je model "pogonia",samo se razlikuje sic i kod mene je maaaalo cvrsci ram. pozz Kliknite za proširenje... sta je ovo svi capriolo vozaju,ljudi kupite treka,3 godine bez kvara,sad nije u pogonu,slomili mi stel provalnici:icon_evil:
erol_brcak je napisao(la): dobrodosao! imas bajk skoro pa identican mom! evo mog! takodje je model "pogonia",samo se razlikuje sic i kod mene je maaaalo cvrsci ram. pozz Kliknite za proširenje... sta je ovo svi capriolo vozaju,ljudi kupite treka,3 godine bez kvara,sad nije u pogonu,slomili mi stel provalnici:icon_evil: