pozz

pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pozdrav ljudi1 zovem se arnes i na forum sam se prijavio prvenstveno zbog savjeta jer sam siguran da cu ih ovdje i dobiti..

Član
ovako vozim golfa 2 1.3 benzinac 88 godiste metalik bordo dvoja vrata..na forum sam se iskljucivo prijavio zbog savjeta kako ocuvati golfove jer su to nepoderive masine..

Član
arnes_c je napisao(la):
ovako vozim golfa 2 1.3 benzinac 88 godiste metalik bordo dvoja vrata..na forum sam se iskljucivo prijavio zbog savjeta kako ocuvati golfove jer su to nepoderive masine..

a nemoj molim te sad ce rasprava o tome koliko su golfovi nepodervi...:lol::lol:

Član
mokeBass je napisao(la):
arnes_c je napisao(la):

a nemoj molim te sad ce rasprava o tome koliko su golfovi nepodervi...:lol::lol:

nisam mislio da su nepoderive vec da su dijelovi jeftini i da se svaki dio za golfa ko sto nasi ljudi kazu moze na trafici kupit.

Član
hvala svima

e sad koliko je vremena potrebno da bih ja mogao postavljat pitanja na forumu i odgovarat na njih

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.