S Sarajlic Početnik 30.06.2011 #2 :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::lol::lol::lol: pa cital ko od ovih padobranaca pravila koja su OBAVEZNA :lol::lol::lol::lol::lol: druze predstvaljanje se vrsi ovako:ime,godine,grad,auto koje vozis,interesi i razlog prijave
:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::lol::lol::lol: pa cital ko od ovih padobranaca pravila koja su OBAVEZNA :lol::lol::lol::lol::lol: druze predstvaljanje se vrsi ovako:ime,godine,grad,auto koje vozis,interesi i razlog prijave
mario05 Član 30.06.2011 #3 pozz Predstavljanje znaci IME>GODINE>GRAD>VOZILO (inf. o vozilu)> zbog cega ste se registrovali na BHTUNING EDIT: Sarajlic brzi za 2sec. :lol:
pozz Predstavljanje znaci IME>GODINE>GRAD>VOZILO (inf. o vozilu)> zbog cega ste se registrovali na BHTUNING EDIT: Sarajlic brzi za 2sec. :lol:
Ivex Član 30.06.2011 #4 ime mi je Ivan,imam 25 godina,zivim u Zenici moje vozilo je BMW e36 318ti 97god 103kw :123: razlog prijave je druzenje,uzajamna pomoc...
ime mi je Ivan,imam 25 godina,zivim u Zenici moje vozilo je BMW e36 318ti 97god 103kw :123: razlog prijave je druzenje,uzajamna pomoc...