Pozdrav :)

Pozdrav :)

Dino, 20 godina, iz Prozora , vozim Passata 3, 1991 god., 2.0 benzin. Prijavio sam se zbog druzenja i jer volim sve u vezi auta, a za forum znam od prije :D

Član
Boze Sacuvaj... Jos jedan Karavan
Ja cu osnovat fondaciju za ovakve slucajeve da vam platimo da vas odvedu u komunu , da vas lijece od karavana.. pa ko jos normalan voza to :D

Salim se.. naravno :D Dobro dosao i bgt za dusu ovog @PassatVWB3 stavi koju sliku u galeriju :D

Boze Sacuvaj... Jos jedan Karavan
Ja cu osnovat fondaciju za ovakve slucajeve da vam platimo da vas odvedu u komunu , da vas lijece od karavana.. pa ko jos normalan voza to :D

Salim se.. naravno :D Dobro dosao i bgt za dusu ovog @PassatVWB3 stavi koju sliku u galeriju :D
Ja sam sa svojim autom prezadovoljan, hvala Bogu ni jednom me nije ostavio na cesti, niti sam imao neki veci kvar, s tim da je 1991 godiste mogu reci da je bolji od većine današnjih auta. Oprema mu je ekstra za njegovo godiste!
Bit' ce slika aBd

Ma bio taxi tako da ima kozna sjedista, siber, alarm, centralna, servo, neke blokade i to je to .Mada su sjedista otisla, siber i alarm i centralna ne rade. Servo ko da vozis fapa. :D Ima tema na forumu