pozdrav (unaprijed se izvinjavam ako radim sta pogresno :/ )

pozdrav (unaprijed se izvinjavam ako radim sta pogresno :/ )

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
POZDRAV
ZOVEM SE JASMIN, zivim u okolini Tuzle
Imam VW corrada 89' "g 60"
poznajem mehaniku poprilicno dobro,i pored faxa bavim se mehanikom i ljubitelj sam tunninga te sam se prijavio radi razmjene iskustva :)

Dejan 16v je napisao(la):
Dobro dosao!
Jos jedan Corrado!:cool:

:123: ;) da.. corrado - love foreveR :icon_smile::123:

Skrabo je napisao(la):
Ostani aktivan i lagano predstavljaj vozilicu :D
Naravno dobro dosao :D

hvala hvala :D ostat cu naravno..aktivan..i ubrzo cu da predstavim auto slikovno :D

zapravo corrado je prije mene bio u nekog levaTa- šteta za ovakav auto..jer more stvari nije odrzavano,pocevši od mehanike trapova,lezaja ,amortizera,struje,osvjetljenja ,pa do svega necega da ne nabrajam ..JEDINI MOZDA DA ISTAKNEM JOS I VELIKO OSTECENJE PREDNJEG BRANIKA I HAUBE (prednji branik je onaj duboki sa mrezicama ..malo rjedji ) TE NEMA RUCKI NA VRATIMA-DALJINKO OTVARANJE i na neko cudo..RADI mu to :lol:..ii jos..povelik je spisak stvari za repariranje :icon_rolleyes: ali to mene ne brine..polako cu uganjat to..nesto i sa tunnerima ovdje podjelit
a sad..vjerovatno cu na samom pocetku biti osudjen od strane vecine vas jer planiram kao " oskrnavit g60" po njegovoj snazi...izbacujem ispravan g60 118 kw i ubacujem dizelas (postoje privatni razlozi,ko prvo putujem mnogo,zelim minimalnu potrosnju,plin nezelim ) ..i kao sto rekoh :icon_eek: svako ima svoje ukuse pa i po cjneu da bodem cudno pogledan" zbog ovog skrnavljenja njegovog sportskog duha :icon_exclaim:
al eto..vidjet cemo kako ce i sta biti..bit cete obavjesteni
uskoro cu ubacit slike da se vidi od cega pocinjem
do prvih radova :D :123:

Član
joj jesi zasrao sad :D otvori novu temu u savjetim problemima i tim cudima nemozes u temi novi clanovi postavljat 1000pitanje ;)

dobro dosao

edo_benz je napisao(la):
joj jesi zasrao sad :D otvori novu temu u savjetim problemima i tim cudima nemozes u temi novi clanovi postavljat 1000pitanje ;)

dobro dosao

ma jbg..lose se snalazim...kao sto se vidi :icon_rolleyes::icon_question:
izvinjavam se svim clanovima unaprijed..stvarno nije namjerno :icon_rolleyes:

Član
mah nema potrebe se izvinjavat ;)
ovo je tema namjenjena za tvoje predstavljanje
u temi njemacka auta predstavi autic
i savjetima i cudesima oko muzike te postavis u temmu namjenjenoj za to sve koristis NEW TOPIC ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.