Pozdrav svima

Pozdrav svima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav svim clanovima foruma, zovem se Eldar, imam 24 godine, živim u okolini Živinica... Vozim golfa 2, 1987. godiste dizel, koji je u pocetku bio automatik sa 5. brzina, a kasnije sam ubacio obicni mjenjac sa 5 brzina, te poslije toga stavio bosch pumpu od turbo dizela, karter, dizne, nosac za filter ulja sa crijevima, izduvnu granu, turbinu sa popratnim crijevima, gljivu umjesto zracnog filtera, poklopac motora, skinuo srednji lonac, pozadi stavio sportske opruge, a prednje podrezao, nabacio 15-ke alu felge (alessio), gume 195.50.15 i ne znam sta vise jos...uglavnom pretrpio je svasta, sve u svemu nije los.:cool:

Član
hvala bolje vas nasao

ma imat cu ja jos milion pitanja za golfa a tu su naravno dobri ljudi da pomognu:icon_smile:

Član
hvala puno

e drug muci me jedna stvar, naime ove prepravke sto sam radio, ne znam sad koliko moj motor ima kw, majstor kaze da je bosch pumpa od turbodizela, ali na noj nema onog dodatka odozgo, on gljivice, turbina je na pocetku bacala malo ulja na crijevu ali vise ne, mozda je to bio visak iz motora, uglavnom vozio sam ga za sloveniju, pokazuje skoro 170 kmh, sve mi to cudno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.