pozdrav svim ljudima dobre volje

pozdrav svim ljudima dobre volje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ja sam Milica, imam godina dosta i ne bih o tome:icon_smile:

dosla sam u potrazi za nekom dimenizijom guma 175/50/15 za auto KIA PICANTO, vidjeh raspravu na jednom mjestu pa se zato registriah ovđe.

Član
pozdrav i tebi Dejane, evo dodjoh ovamo u nadi da ću pronaći neke informacije, ove dimenzije su dosta specifične i nema ih na hrv. tržištu pa rekoh da priupitam u komšiluku :)

Član
Pozdrav gospođo Milice, dobrodošli (valjda je ovo u redu :) ). Kolega je imao identičan problem, na Chevrolet Lacetti. Imao je rijetku dimenziju guma koje su ekstremno skupe, a problem je riješio tako da je u konzultaciji sa servisom promjenio dimenziju guma u neku prihvatljiviju cijenom... moja preporuka za isto

Član
Yellow je napisao(la):
Kolega je imao identičan problem, na Chevrolet Lacetti. Imao je rijetku dimenziju guma koje su ekstremno skupe, a problem je riješio tako da je u konzultaciji sa servisom promjenio dimenziju guma u neku prihvatljiviju cijenom... moja preporuka za isto

Tako će i biti s obzirom da se takve gume ne proizvode, pokušavala sam pomoći nekome tko vozi kiu.
Meni su odavno oduzeli vozačku dozvolu pa nemam nikakvih problema što se tiče automobila iako radim na autodijelovima..ha ha ha...

Biti će najbolje da promjeni sve četri gume u dogovoru sa vulkanizerom ili ovlaštenim servisom koji mu može dati eventualno neku preporuku što staviti a da ne mora mijenjati felge. Pozdrav i hvala na dobrodošlici svima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.