Liga Legend 19.12.2008 #1 Jos nije na vijestima bilo... a izgleda da je u pitanju neki salon namjestaja... strasno brate... nadam se da nije niko nastradao...
Jos nije na vijestima bilo... a izgleda da je u pitanju neki salon namjestaja... strasno brate... nadam se da nije niko nastradao...
gaga Član 19.12.2008 #3 Nexus je napisao(la): oj jarane al gori,da nije malagic Kliknite za proširenje... ja mislim domavija ima li povrijedjenih, sta je bilo jbt valja zapaliti ovoliki objekat...
Nexus je napisao(la): oj jarane al gori,da nije malagic Kliknite za proširenje... ja mislim domavija ima li povrijedjenih, sta je bilo jbt valja zapaliti ovoliki objekat...
B BLACK KNIGHT Početnik 19.12.2008 #6 Boze dragi sto se neko unesrecio...:icon_sad::icon_sad::icon_sad:
gaga Član 19.12.2008 #7 gadno gadno da gore ne moze :icon_cry: evo citam sad povrijeđen jedan vatorgasac
zastava Član 19.12.2008 #9 ncncncnc kad vidim ovo secaju mi se dani rata snimljeni na video snimcima velika steta daj Boze da nije stradao neko
ncncncnc kad vidim ovo secaju mi se dani rata snimljeni na video snimcima velika steta daj Boze da nije stradao neko
B bulex Član 19.12.2008 #10 auuu ovo je zajebano.... ovo je podmetnuto... ne moze onoliko planuti... onoliki objekat... tek tako...
auuu ovo je zajebano.... ovo je podmetnuto... ne moze onoliko planuti... onoliki objekat... tek tako...
adi187 Član 19.12.2008 #11 Ha belaj pa ajd',srece i nema kod nas tih cesto pozara,valjda ih ne bude ni u buduce !
Nidaca Član 19.12.2008 #12 Fele je napisao(la): auuu jel nam Mirza uredu? Kliknite za proširenje... mirza ne radi.na odmoru je
Djulba No 2 Član 20.12.2008 #13 Domavija,e jbga,sad ce kinezi rasturat...puh mrzim ih...:icon_rolleyes:
Dino Član 20.12.2008 #14 Fele je napisao(la): auuu jel nam Mirza uredu? Kliknite za proširenje... Sreca na godisnjem je