Povrijeđene četiri osobe

Povrijeđene četiri osobe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Na regionalnom putu Visoko-Kiseljak dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su lakše povrijeđene četiri osobe, a na vozilima je pričinjena znatna materijalna šteta. Uviđaj su obavili službenici kriminalističke policije PS Visoko, a saobraćaj se odvijao naizmjenično jednom trakom.

U sudaru su učestvovali "golf 3" (964-T-346) kojim je upravljao Miralem Šalaka i "fijat bravo" (961-M-603) za čijim je upravljačem bila Edina Zahirović, a s njom su u vozilu bili Safeta Sejdić, Sabahudin Ahmić i Nedeljka Nogić.

Nakon ukazane pomoći u Hitnoj službi Doma zdravlja u Visokom, Sejdić, Ahmić, Nogić i Zahirović su upućeni u CUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Kako nam je saopćeno, do udesa je došlo kada je Zahirović, iz neutvrđenih razloga, "fijatom" skrenula na lijevu stranu kolovoza.

Član
cccccccccccc svaki dan udes neki i to skoro pa pod obavezno sa smrtnim ishodom. nadam se da ce povrijedjeni biti uredu...

a nije ni cudo, cim zensko vozi... :lol: sala naravno, joj sad kad me bilosto napadne :icon_twisted:

Član
emir_89 je napisao(la):
cccccccccccc svaki dan udes neki i to skoro pa pod obavezno sa smrtnim ishodom. nadam se da ce povrijedjeni biti uredu...

a nije ni cudo, cim zensko vozi... :lol: sala naravno, joj sad kad me bilosto napadne :icon_twisted:

bez obzira na sve žene su ipak pažljiviji vozači od nas ;)

Član
šakal40 je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

bez obzira na sve žene su ipak pažljiviji vozači od nas ;)

jesu pazljiviji zato sto se plase "cast izuzecima"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.