Potrebna pomoc oko univerzalnog daljinskog Pilot

Potrebna pomoc oko univerzalnog daljinskog Pilot

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Danas sam kupio univerzalni daljinski Pilot a u knjizici nemam koda za tv Elit koji imam pa ako neko moze da nadje na internetu neki kod bio bih mu zahvalan ;)

Član
zar nije dosla mala knjizica sa kodovima... ako nema koda za tvoju tv u toj knjizici onda taj "pilot" nepodrzava tvoj tv

idi ovako drug

znaci drzis set pa tv1 i onda opet set i svake sec pritisci power dugme na daljinskom i sam ce se isprogramirati na kod potreban za rad kad ga pronadje tv ce se ugasiti a ti pritisni tv1 i to je to

Član
mirza_mali je napisao(la):
idi ovako drug

znaci drzis set pa tv1 i onda opet set i svake sec pritisci power dugme na daljinskom i sam ce se isprogramirati na kod potreban za rad kad ga pronadje tv ce se ugasiti a ti pritisni tv1 i to je to

bas tako,a i to ima u upustvu.... ;)

Član
-Suki- je napisao(la):
mirza_mali je napisao(la):
idi ovako drug

bas tako,a i to ima u upustvu.... ;)

e nece izgleda da ne moze da Elit televizore univerzalni daljinski izgleda da moram kupiti orginalni al eto makar sam ga prodao cimeru za njegov tv moze ;)
tako da Lock ovu temu :lol:

Član
ma moze probaj jos koji put, i ono power dugme moras dugo drzat pritisnuto, kad trazi kod da izlista sto vise kombinacija nebil pronaso ...

jednom sam pola sata drzo i na kraju TV se ugasi ja pusti tipku kad snimilo kod i radi :D
Isto nije bio kod u knjizici onoj,TV neki stari gorenje ,a gorenja nigdje medju onim markaam, ne znam sad na ove posle serije dal su ubacili jos marki ...

Imamm i ja pilot daljinski i elit TV probam sutra naci :) Pa ti javim jel moglo kad mene hehe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.