Potrebna pomoc oko plastike u unutrasnjosti

Potrebna pomoc oko plastike u unutrasnjosti

Početnik
Treb mi savjet oko ove plastike

Uploaded with ImageShack.us
Nemislim na player i na climu vec onu unutarnju plastiku i ram sto bi mi spustila klimu dole i omogucila ugradnju 2DIN playera.Moze li mi ko postaviti detaljne slike iste i mozda pronaci broj u ETKI(nadam se da se tako zove onaj katalog) i najbolje bi bilo ako neko zna gdje ima da se kupi mimo ovlastenog tj auto otpad ili zna nekog ko je posjeduje.Hvala vam :cool:

EDIT:i da trebali mi drugi modul klime jer ce ona ici dole a nije pravougon oblig konzole tako da bih trebao ovaj prepravljati.Ugl sve sto znate recite hitno mi treba

rs6

Član
koliko znam drugi modul ti nece trebat, samo ce ti bit blizi rubovima plastike...... a sto se tice onog ajmo rec' " adaptera " ne znam gdje bi ga mog'o nabavit, bilo je skoro na piku je neko prodavao za razna auta, pa potrazi ....

Početnik
rs6 je napisao(la):
koliko znam drugi modul ti nece trebat, samo ce ti bit blizi rubovima plastike...... a sto se tice onog ajmo rec' " adaptera " ne znam gdje bi ga mog'o nabavit, bilo je skoro na piku je neko prodavao za razna auta, pa potrazi ....

Hmmm drug msm da se nismo razumili,netrazim adapter vec unutarnju plastiku sto to sve drzi a vidi se tek kad se sve poskida i player i klima.Znaci unutrasnju konzolu.Nadam se da se sad razumijemo ;)