Potrebna Osram sijalica

Potrebna Osram sijalica

Član
blue-uva-osram.jpg

Pozdrav,

Potrebna mi je Osram sijalica Delus S 11W/840 kao sa slike. Treba mi sa stolnu lampu. Obišao sam par trgovina i RS Electronic centar međutim ništa.

Znate li vi gdje bi se mogla nabaviti?;)

Član
brate to i ja trazim,istu takvu identicnu,obisao sve,gledao u peniju ima ih milion al ove bas nigdje

Član
zlajaaa je napisao(la):
Mislim da sam ovakvu vidio u Bingu.. imaju vitrinu sa sijalicama

probam naći Bingo. Hvala

marshal je napisao(la):
brate to i ja trazim,istu takvu identicnu,obisao sve,gledao u peniju ima ih milion al ove bas nigdje

Ima na internetu, ali to mi je zadnja opcija. Hoću da vidim ima li gdje u Sarajevu. Mora biti ... :icon_question:

Član
Za SA ne znam,ja sam našao ove u Mirror-u,kod nas,a firma je iz Gradačca,imaju i tamo trgovinu pa ako imate nekog da putuje ovamo ili onamo nek vam kupi... Koštaju nekih 7-8 KM po komadu,nisu osram,neke su nepoznate al svijetle :)

Član
Imas je uzeti u Penny-u u Velesicima, u Elsa tradeu kod mercatora, Spot97 itd. Nije uopste tako tesko naci je, al naravno ne u granapu. Ja ih redovno kupujem i u peniju imas philipsove i osramove sa najpovoljnijjim cijenama

LP

Član
acer5101 je napisao(la):
Imas je uzeti u Penny-u u Velesicima, u Elsa tradeu kod mercatora, Spot97 itd. Nije uopste tako tesko naci je, al naravno ne u granapu. Ja ih redovno kupujem i u peniju imas philipsove i osramove sa najpovoljnijjim cijenama

LP

Ako je RS Electronic granap i ja sam James Bond!!:icon_biggrin:

Hvala za savjet, odem sutra do Penny-a. :D

Član
Nelle_G je napisao(la):
acer5101 je napisao(la):

LP

Ako je RS Electronic granap i ja sam James Bond!!:icon_biggrin:

Hvala za savjet, odem sutra do Penny-a. :D

Nisam mislio na RS, za njih je ovo primitivna stvar :D