Potrebna oprema u autu?

Potrebna oprema u autu?

Poz narode , zanima je sta je po zakonu obavezno imati u autu , trenutno nemam nista od potrebni stvari pa hocu lagano da nabavim da me ovi prasinari ne bi pricali , znaci ono osnovno sto se mora imati od opreme me zanima

predpostavljam da si slucajno napisao 2 sajle :lol: umjesto rezervne gume moze onaj sprej ? danas sam ga kupio jer sam cuo da to mjenja tu gumu

Član
Little Dragon je napisao(la):
predpostavljam da si slucajno napisao 2 sajle :lol: umjesto rezervne gume moze onaj sprej ? danas sam ga kupio jer sam cuo da to mjenja tu gumu

bila je "nedavno" tema sta treba, sprej moze mjesto gume... znam da sam navodio i clan zakona... za org. ksenone ne moras imati rezervnu...

edit evo ga;

http://www.bhtuning.com/obavezna-oprema-t-58714.html

;)

Član
imas onaj set, ako to vec nisi nabavio, dodje fina torba, i u njoj sve zapakovano i na svom mjestu, ukljucujuci prvu pomoc, fluorescentni prsluk, set sa sijalicama i osiguracima, te sajlu za slepanje, ja sam to sebi kupio isto, kad sam kupio auto nisam nista imao, osim rezervne gume, i kupio sam to u torbi, ustedio sam sebi dosta prostora, a i uredno je spakovano, sve na jednom mjestu, ti posto nemas rezervni tocak mozes sve staviti dole na mjesto rezervne gume:cool::cool:

Član
ako imas sprej moras imati i kompresor jer sprejom ubrizgas penu u gumu koja popuni supljine i onda je kompresorom puses

ccc kakav crni kopresor , jos i to da nosam ja max pokusavam ustediti na prostoru , do sad imam sprej , prsluk , prvu pomoc cu da kupim preko pika ima za 5taka isto tako i trokut a sajlu mogu zaboraviti jer ja to i tako nemam gdje staviti :lol:

Ma pusti obaveznu opremu, kad te pita imas li opremu, samo mu reci "Naravno da imam, sta mislis kako sam ti zenu sinoc opremio" i odmah ce da te pusti :lol: :D

Član
Little Dragon je napisao(la):

da nisi popio :icon_biggrin:

hvala Allahu ne pijem vec 2 godine :cool: sto se tice oprema ja cu to osnovno da ubacim a ako im se to ne svidja http://www.youtube.com/watch?v=5CY5MmKCL2E&feature=related