Član
Pozz ekipa inace ako znate vozim pug 206 14b i ja danas uparkiro sve normala otiso na fuka i vracam se i sta vidit? auto mi udareno :icon_sad: i neki kreten pobjego al staces policiju mi i netrebe zvat jer ce mi samo nabijat pricu sto nisi ovo sto nisi ono pa ispade da sam trebo palete u gepeku nosit i zastitit auto ili narucit pice u autu da pijem ... Inace nije velika steta ali meni jest otislo mi je ispod fara ona mala plastika kod desne strane sto drzi pugov logo(lava) pa me zanima vase misljenje jeli bolje naci polovnu onu plastiku ili to od smole i kita uradit sta ja znam vec to bi mi frend uradio ja sam boju trebam kupit . i usput gdje se nalazi u puga kod za boju i sa cim branik da ofarbam jer me lik istrugo po njemu ? Zahvaljujem unaprije
a evo za sta mi traze 100 km da mi oprave ma sramota :icon_evil: a da znam tko mi je auto udario u nos bi mu plastiku uguro :icon_evil::icon_sad:
evo slicica
a evo za sta mi traze 100 km da mi oprave ma sramota :icon_evil: a da znam tko mi je auto udario u nos bi mu plastiku uguro :icon_evil::icon_sad:
evo slicica