Potreban Subtitle

Potreban Subtitle

Član
ovako potreban mi je subtitle za expendables 2 2012, i onaj andjelinin u zemlji krvi i meda... :cool::cool::cool:, hvala unaprijed:D

Član
:icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Expendables 2 2012 još nije ni u kinima bio. Tek će biti 17 Avgusta 2012, tako da ne možeš ni očekivati titl kada se ni film ne može skinuti. I za Anđelinu je pitanje kakvi to torrenti kruže, koliko vidim titla još nema.

Član
a neznam brat me zamolio za title, svaka mu cast skino film a nema ga u kinima:lol::lol:, ajd dajte link za ovaj drugi ako ima neko;)

rs6

Član
titlovi.com imas sve moguce......

ps kakvi su snimci na tim filmovima ??? da skidam :D

Član
mokeBass je napisao(la):
a neznam brat me zamolio za title, svaka mu cast skino film a nema ga u kinima:lol::lol:, ajd dajte link za ovaj drugi ako ima neko;)

Često bude podvala. Da nije on prvi dio skinuo? Da li je on uopšte provjerio te snimke. Nema još prevoda ni za drugi, nema ni na titlovi.com

Član
xxfmanxx je napisao(la):
a mescini da ima vezija andjelininog filma na nasem, tako da ne trebaju titlovi

ja koliko znam da je bilo planova da se snima na oba jezika, i da je onda odustano od engleskog i snimljeno samo na nasem pa onda titlovano na engl. uglavnom, sigurno je snimano i na nasem jeziku, za engl nisam siguran. samo kad ce biti na netu da se skine, neam pojma...