potreban stolar

potreban stolar

Član
sory decki sto ovo pisem al da se neko od vas ne bavi obradom drveta i slicno, trebaju mi neke stepenice u stanu, pa ako koga znate javnite mi
hvala

Član
mogu ti ja preporuciti dva stolara u osijeku, jedan je od mog jarana otac, stvarno covjek radi profesionalno, pa ako hoces nabavit cu ti broj... odnosno ako ti treba bilo koji majstor, struja, voda, grijanje, alarmi, ili bilo koji gradjevinski majstor, imam covjeka za to...pozdrav

evo i broj 061 709 337 , majstor se zove senad

Član
ma nista nije daleko ako ce ispast kako ja zelim i da ce naravno da bude cijena prihvatljiva,. ako imate koga samo saljite brojeve i preporuke

Administrator
potrudit cu se da ti u ovo par dana nabavim broj jednog majstora;)meni je radio prije tri godine stepenice i vrhunski je odradio :)

Početnik
Ja ti mogu preporuciti svog komsiju.Covjek je pedanterija zesca i vjeruj ovakvog neces naci na daleko.To ti ja garantujem,a u zadnje vrijeme su mu potrebne pare pa vjeruj trebo bi navratit do njega.Ili cu ti ja danas poslat slike sta je i gdje je dosad radio i vjeruj kad ao snjim dogovoris neces se pokajat.Ugl danas ti slike posaljem :)