Potreban savjet od administratora foruma

Potreban savjet od administratora foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Clan sam ovog foruma vuse od godinu dana, moja garaza je zakljucana jer nisam nista radio i nisam postavljao postove. Zelim pitat da li je moguce otklucati garazu ili ovo stavit pod projekt, ma da nije neki updajte. Ili da stavim u eksterijerali kako citam teme po exsterijeru sve su potraznja i kupovine i to me buni:icon_question:.

Hvala unaprijed.;)

GolFanatiCars je napisao(la):
Clan sam ovog foruma vuse od godinu dana, moja garaza je zakljucana jer nisam nista radio i nisam postavljao postove. Zelim pitat da li je moguce otklucati garazu ili ovo stavit pod projekt, ma da nije neki updajte. Ili da stavim u eksterijerali kako citam teme po exsterijeru sve su potraznja i kupovine i to me buni:icon_question:.

Hvala unaprijed.;)

garaza se automatski kljuca,posalji pp nekom od moderatora (ko je online) i otkljucat ce ti ;)

tvrdoglavi je napisao(la):
GolFanatiCars je napisao(la):

Hvala unaprijed.;)

garaza se automatski kljuca,posalji pp nekom od moderatora (ko je online) i otkljucat ce ti ;)

Prijatelju hvala na uputama ;) Pozzzzzzzz:cool:

Član
Druže imam i ja isti problem pa me bilo malo "stid" da tražim otkljucavanje, al ako nije neki bed otključaj i meni, evo link: http://www.bhtuning.com/crna-vectra-b-t-11243.html
Hvala;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.