POTREBAN SAVJET- GOLF IV TDI 150 KS

POTREBAN SAVJET- GOLF IV TDI 150 KS

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Interesuju me iskustva sa golfom 1.9 TDI ARL motor sa 150 Ks , ima li kakvih mana specifičnih na šta obratiti pažnju, i sl.

Naime, ima neki Golf na piku što se prodaje pa bi buraz dao svog Passata i doplatio evo linka od golfa

http://www.pik.ba/artikal/143328/golf-4-1-9-tdi-gti-4-motion-/

također me interesuje dali neko poznaje ovo auto i koliko je njegova realna cijena?

bulex i tdi gti, vi imate ovo auto dajte mi mišljenje o njemu,

hvala,

Član
Semaitalian je napisao(la):
nema dalje pravo extra mjenja

E nije to tako lahko drug, burazov passat je kod nas 3 godine ispravan pouzdan održavan, sjedi i vozi gdje hoćeš, ima par sitnica za popravit al ništa bitno, a ovo je mačak u vreći,

turbina recimo 1000-2000 km
set kvačila preko 1000 Km

to lahko more da bidne rupa bez dna :icon_cry:

lupam sada, a da ne pominjem papirologiju da li je ispravna:icon_question:

plus uz sve to moraš da dodaš love u zamjeni :icon_evil:

Gazdin sin je vozio je im'o takvog golfa sa tim motorom u firmi gdje sam radio jedno vrijeme, vozio sam ga i ja, ne znam za druge, al' sto se tice bas tog' golfa svaki drugi dan je bilo spajanje na dijagnosti, neki kvarovi itd. al' isto tako znam da je taj golf vise gazen neg' mazen, inace lik je bio tek' polozio i dobio tog' golfa sa 150 ks! Al' pravo dobro vuce, meni je bio super u voznji, ispocetka sam bio skeptican, al' kad sam prob'o pravo mi se svidila voznja :D!

Član
almir_gr je napisao(la):
Gazdin sin je vozio je im'o takvog golfa sa tim motorom u firmi gdje sam radio jedno vrijeme, vozio sam ga i ja, ne znam za druge, al' sto se tice bas tog' golfa svaki drugi dan je bilo spajanje na dijagnosti, neki kvarovi itd. al' isto tako znam da je taj golf vise gazen neg' mazen, inace lik je bio tek' polozio i dobio tog' golfa sa 150 ks! Al' pravo dobro vuce, meni je bio super u voznji, ispocetka sam bio skeptican, al' kad sam prob'o pravo mi se svidila voznja :D!

kad kažeš da je gažen jel konkretno misliš na ovog golfa koji je na piku kojeg bi mi trebali uzeti ili misliš na auto od gazdinog sina?

neznam sve je rizik ako ti je tvoje auto dobro malo trosi slusa te nestvara ti probleme sto bi ga prodavao i jos love da dajes neznam da nije malo puno koja ti je godina passat cjena tih auta je negdje 14000 golfa IV

Član
Semaitalian je napisao(la):
neznam sve je rizik ako ti je tvoje auto dobro malo trosi slusa te nestvara ti probleme sto bi ga prodavao i jos love da dajes neznam da nije malo puno koja ti je godina passat cjena tih auta je negdje 14000 golfa IV

Pa znaš kako to ide hlj*a preko pogače tražiš, buraz ga vozi 3 godine pa bi da promjeni kaže da prodam ili mjenjam neka se nešto dešava :icon_smile:

Passat je 1998 godina limuzina, dobro ali baš dobro očuvan, metalik zeleni, klimatronik el stakla 1.9 tdi 90 KS, registrovan skoro cijelu godinu,

šta mislite koliko passat vrijedi i koliko čovjeku da ponudimo love ?

Član
ovaj golf je iz zenice, vidio sam ga u gradu, ja se cesto vozim i nikad ovaj auto nisam vidio da je dao neki jaci gas, ali sigurno da jeste vozen brzo s obzirom na konjazu, ali kakve to veze ima? Ubijam i ja svog, ali redovan servis i to je to.. Prijatelj mi je kaze da je auto ok, ali pusti se ti prica, moras nazvat covjeka otidji majstoru odvezi full pregled i tacka, dzaba ti je prica..

Član
znam ja ovog decka sto ga prodaje.... iz zenice... skoro ga je i on kupio al ga prodaje... ima na jednom drugom forumu detaljno o tom golfu

Član
i da zaboravio sam ti reci... ako budes vozio auto na dijagnostiku... javi se na pm da ti dam check list sta moras pod obavezno kod ARL motora provjeriti...

elmo je napisao(la):
almir_gr je napisao(la):

kad kažeš da je gažen jel konkretno misliš na ovog golfa koji je na piku kojeg bi mi trebali uzeti ili misliš na auto od gazdinog sina?

Ne na tog' sa pik-a!

Član
Ništa od ARL-a,

jbg nismo se uspjeli naći, momak traži previše,

nije bilo suđeno,

Astra je napisao(la):
ovaj golf je iz zenice, vidio sam ga u gradu, ja se cesto vozim i nikad ovaj auto nisam vidio da je dao neki jaci gas, ali sigurno da jeste vozen brzo s obzirom na konjazu, ali kakve to veze ima? Ubijam i ja svog, ali redovan servis i to je to.. Prijatelj mi je kaze da je auto ok, ali pusti se ti prica, moras nazvat covjeka otidji majstoru odvezi full pregled i tacka, dzaba ti je prica..

heheheh ti mene dobro onda poznajes :)= hehehe ja vidjam pricaju o mom golf-u :) auFFFF :) onda kad budes tu negdje zovi pijemo kafu ? :D pozzz

elmo je napisao(la):
Ništa od ARL-a,

jbg nismo se uspjeli naći, momak traži previše,

nije bilo suđeno,

Hvala tebi na ponudi :) al idemo mi dalje' .. :)))

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.