Potraznja

Potraznja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno ne znam kako da postavim u Oglase tamo medju automobile... pa ubacit cu ovdje u razno, ako je greska izbrisite...il prebacite u auto oglase heh
Znaci kontao sam tamo da objavim da kupujem Lanciu a na onoj listi uopste ema Lancie...
Pa evo ovde
Kupujem Lanciu Deltu HF Integrale... stanje nije tolko bitno... samo nek je u komadu i nek su bh papiri isto tako i Fiat 1300 (tristać) ... nek je u komadu...
Znam da je ovo tesko naci prije Torina al eto ako ko prodaje il ako ko zna da ima negdje nek javi.... Hvala unaprijed

Član
Oj druze neki dan cigani ovdje od komsije fiat 1300 odvukose :S bih papiri na njivi stojo nekih 10 -12 godina, malo samo da si prije javio...

Član
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?makeModelVariant1.makeId=14700&makeModelVariant1.modelId=4&makeModelVariant1.modelDescription=integrale&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&__lp=16&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&isSearchRequest=true

ako bas hoces, iz svabije dovuci i vozaj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.