Postovanje....

Postovanje....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Postovanje svim clanovima, adminima i moderatorima ...

Samir Sales godiste 1970 po zanimanju sam masniski tehnicar, inace se bavim automehanicarskim poslom koji sam naucio od oca ... Osnivac sam prvog zvanicnog auto kluba u Sanskom Mostu pod nazivom AMK 70 ... iza sebe imam par projekata sto sam nekad davno uradio, baggi vozilo mi je oduzeto s pocetkom rata u Banja Luci , trenutno radim novo ...

od vozila imam golf 2 , i vw siroko koji se pravi za brdske trke i voznju spretnosti a mozda i na 402 m

Eh sad imam i pitanje ...

Clan badboy mi je javio za ovaj forum , treba mi par informacija o organizaciji ...

Nadam se da cu ostati na forumu , i da cemo se slagati pa cak i mozda vidjeti u Sanskom Mostu ..

pozz za sve ....

Član
pozz,dobro nam dosao,ugodan boravak na forumu,i kao sto vec rekose ostani aktivan,potrebno nam je takvih ljudi na forumu;);)

Početnik
bice slika, od baggija imam sve od pocetka ...

a od siroka jos nist nemam, cekam neke finalne odrade na bagiju ... a projekat FORD kombija nisam vam spomeno kako god nadam se da cemo se slagati...

Član
AMK-70 je napisao(la):
bice slika, od baggija imam sve od pocetka ...

a od siroka jos nist nemam, cekam neke finalne odrade na bagiju ... a projekat FORD kombija nisam vam spomeno kako god nadam se da cemo se slagati...

:cool::cool::cool::cool:

Početnik
hvala u moje ime i u ime kluba ....

iskreno , bez anesa nebi me bilo ovdje , poceo je sam osnivat klub al nazalost nije uspio pa smo udruzili snage ...

takodjer sam upozno i trozica ..

eeeh ima jedan PROBLEM , NEZNAM KOJI BI PROJEKT STAVIO hehe... pozz

Legend
AMK-70 je napisao(la):
hvala u moje ime i u ime kluba ....

iskreno , bez anesa nebi me bilo ovdje , poceo je sam osnivat klub al nazalost nije uspio pa smo udruzili snage ...

takodjer sam upozno i trozica ..

eeeh ima jedan PROBLEM , NEZNAM KOJI BI PROJEKT STAVIO hehe... pozz

pa stavis sve npr.:icon_biggrin:
dobro dosao;)

Početnik
daaaaj sve bolan...taman da ti ukradem koju ideju za bagija, i ja cekam ljeta pa da sta sastavim :D

Početnik
hvala na cestitkama i zeljama ....

ev sam da ne kazete da necu ...samo mal da vam otkrijem tajnu :D

[attachment=37847]

Prilozi

• DSC00621.jpg
    DSC00621.jpg
    272,7 KB · Pregleda: 18
Početnik
otvorit cu .. imam hrpu slika bgm sve pomjesano od kombija i bagija ...

samo da razvrstam fino i otvorit cu ... et

....

do tada imate pozzzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.