Posao u Kuwait-u!!!

Posao u Kuwait-u!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dakle rijec je o americkoj kompaniji "VSE Corporation"...dodijeljen im je ugovor za podrsku americkih vojnih snaga u nekoliko baza u Kuwait-u...ugovorom su vezani za vladu SAD kao i sve druge firme na bliskom istoku tako da nije neka zajebancija...ocekuju da zaposle oko 4500 ljudi na raznim pozicijama...Kuwait nije ratna zona i tranzicija je svih, sto vojnih tako i civilnih operacija u Iraku i Afganistanu..sve sto krene u te dvije zemlje mora proci kroz Kuwait...vjera, rasa, boja, nacionalnost neigra nikakvu ulogu...potrebno je naravno poznavanje engleskog jezika, rad na racunaru(zavisi od pozicije) i naravno iskustvo u jednom od navedenih radnih mjesta...

Ja licno ohrabrujem sve ljude koji mogu i zele aplicirati i raditi na ovakvim misijama da to i urade jer takva se prilika nepruza cesto pogotovo ljudima iz BiH...velicinu mjesecnih primanja tacno ne znam ali sigurno nije mala kao sto ni dosad nije bio slucaj sa kompanijama koje su vezane ugovorom za americku vladu u podrsci vojsci...izbacit cu poruku i upustva covjeka koji vjerovatno vrsi ova zaposlenja a tako i link na kojem mozete ostaviti svoju aplikaciju ako naravno to zelite...niko ne moze garantovat da ce te dobiti posao ali vrijedi pokusati...ako nekome bude trebala pomoc oko cega..tu sam;)

To All,

We are looking to contract about 4500 jobs for this upcoming contract. Please go on www.vsecorp.com , go to the bottom of the page you will see the words VSE IS HIRING….click on the word here and it will send you to the website to post your resume…..all of these jobs are contingent based on the winning of this new contract (mid July to early Aug…..majority of the jobs will be in Kuwait i.e. Camp Arifjan, Ali Al Salem Air Base

Apply for all the positions you are interested in ONE TIME…..hold the CTRL key and check each position you want to apply for….you do not need to apply for each new position…send me a quick email to let me know you have done this so I can track your name to make sure your in the system correctly…..

Please pass this information on to anyone interested if you have any questions please feel free to contact me…….

Thanks,

Diaprie Mitchell
Sr. HR Assistant
VSE Corporation
2550 Huntington Ave
Alexandria, VA 22303
(703)329-4665 Work
(703)329-4623 Fax
DAMitchell@vsecorp.com

Član
Kome da se javimo obratimo ???
de nas malo vise uputi
koja radna mjesta su u opticaju

nes me ovo zanima :icon_smile:

Član
kliknes gore na taj link....i slijedi upustva..a evo ja cu ti to odradit zacas...

https://action.vsecorp.com/APSJobs_Prod/Application/APS_Application.aspx

znaci prvi red poslova je ono sto te moze zanimat...Labor Type...Military Branch nemoj gledat...

Član
ma jok..popunis sve podatke gore koje ti nudi...ime prezime adresa i sve ostalo...strihiras poso koji te interesuje..ili vise njih...dole ubacis rezime...i popunis jos ona dva tri polja i kliknes submit..nemoj zaboravit gore email adresu upisat...i onda njemu sibnes mail da provjeri jesil u sistemu a njegov mail ti je ispod njegovog potpisa...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.