Porsche Cayman GT4

Porsche Cayman GT4

Putovanja.ba
Administrator
Nek se nađe i koja fotka :)

porsche-cayman-gt4-official-01.jpg

porsche-cayman-gt4-official-06.jpg

porsche-cayman-gt4-official-05.jpg

porsche-cayman-gt4-official-04.jpg

porsche-cayman-gt4-official-02.jpg

porsche-cayman-gt4-official-03.jpg

porsche-cayman-gt4-official-07.jpg

Član
Vidio ga bas sinoc, mehanika fina, unutrasnjost fina, al ovaj prednji kraj mi je totalno beze, ne znam sto je Porsche uporan da ga gura na svaki sportski auto.

Nekako mi je bas neskladan, i na GT3 mi se ne svidja nesto, evo ga i ovdje.

Ipak nije sve tako crno, jes čuo šta kaže čiko iz Motorsport odjela. :D

Moram priznati da me ovaj Cayman oduševio. Isključivo ručni mjenjač, motor iz Carrere S, ovjes kao u GT3. Ovo je trenutno najbolji novi automobil na svijetu a i šire, bez obzira na to što postoje McLaren P1, LaFerrari, GTR, ili čak 991 GT3 ili Turbo. :)

Član
Mene je zacudilo ovo od porsche da su se usudili gt4 praviti, jer svi su govorili da je cayman bolja osnova od 911 i opasno ga ugrozavao.

Član
Mene je zacudilo ovo od porsche da su se usudili gt4 praviti, jer svi su govorili da je cayman bolja osnova od 911 i opasno ga ugrozavao.
Upravo to, dugo se govori kako porse neće napravi javi kajman da ne pokvare status 911 iako je kajman postao ono sto 911 treba da bude.
911 je sve veći i veći GT kruzer

Pa i nisu pokvarili status modela 911. Ovaj Cayman GT4 je hardcore verzija i sigurno najfokusiraniji od svih Porschea, ali samim performansama je samo iznad standardne Carrere 3.4, jednak je Carreri S, ispod Carrere GTS, GT3, GT3 RS i Turbo modela.
Po meni, ovo je vrh od Porschea, najviše zbog ručnog mjenjača koje je jedini u ponudi, iako su oni koji su napravili ovaj auto svjesni da bi sa PDK bio brži, i svaka im čast na tome.

Član
Jedno su performanse drugo je uzitak u voznji mislim pisem kao da sam ih vozio hahah al ne fkt po testovima cayman je veci uzitak samo sto je porsche uvijek drzao tu rucnu da ne bi ugrozio 911! Jedva cekam chris harris i gt4