Porsche 911 Safari

Porsche 911 Safari

Putovanja.ba
Administrator
porsche%20911%20safari.jpg

Nemački mediji pišu da Porsche ima u planu koncept off-road verzije modela 911, čija bi premijera navodno trebalo da se održi u aprilu sledeće godine na Salonu automobila u Pekingu.

Koncept ovog automobila bi mogao da ponese oznaku Porsche 911 Safari, a ako reakcije javnosti (i potencijalnih kupaca naravno) budu pozitivne, postoji šansa da se tokom 2016. godine pojavi i serijska varijanta ovog automobila. U tom slučaju se očekuje da najviše kupaca bude iz Rusije, Kine, Južne Amerike i sa Bliskog istoka.

Detalja o samom automobilu za sada nema mnogo, ali bi 911 Safari concept trebalo da se bazira na modelu 911 Carrera 4S, da ima 4x4 pogon, povišeni klirens, dodatne zaštitne elemente, nove točkove i gume, kao i Martini oznake.

BHT Ovisnik
evo jednog sto mi je upao u oči prije 4 godine u Hamburgu pa sam uslikao samo izvana,inace auto kao nov

4629_89887932887_6164788_n.jpg

911 Allroad :D ma i ako izbace ovo (u sta cisto sumnjam) nece bit neka prodaja jer to auto i dalje nema prakticnost Cayenne-a ili novog Macana,a zna se za sta vecina ljudi kupuje 911 (za izlete po brdima sigurno NE)

Član
uglavnom nije nista novo pa ne vidim cemu cudjenje.... bolja je opcija od cayenna svakako

Novo je, jer stare rally verzije su bile za povišenim ovjesom samo zbog pojedinačnog setupa za pojedinačni rally, ili posebno za Paris-Dakar. Ovo novo nema veze sa rallyem nego je čista komercijala, SUV 911, smeće .....

Nu mi avatara :D