OggyBoy je napisao(la):Nikad tolike pare ne bih dao. 100.000 više od osnovne. Pa za te pare možeš da biraš auto.
OggyBoy je napisao(la):Nikad tolike pare ne bih dao. 100.000 više od osnovne. Pa za te pare možeš da biraš auto.
Vernes_AMG je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Nikad tolike pare ne bih dao. 100.000 više od osnovne. Pa za te pare možeš da biraš auto.
biras i izaberes GT2 RS
OggyBoy je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Nikad tolike pare ne bih dao. 100.000 više od osnovne. Pa za te pare možeš da biraš auto.
biras i izaberes GT2 RS
Koji će mi k... GT2 RS?
Nit' ga imaš gdje voziti niti to bilo kome od nas treba!?
Sve neki trkači, samo konji u glavi.
OggyBoy je napisao(la):Ja pričam o tome da ga JA ne bih uzeo nikad i da imam pare. Da je auto predobar i premoćan, JESTE, ali jednostavno bi mi dovoljna bila i serijala Carrera, u tome je poenta.
Obična je premoćna, a opet je nemaš gdje voziti, a uzmeš ovo i samo plačeš od muke što nemaš gdje dodati gasa. U tome je poenta, niste me skontali.
A što se tiče ovog za Golfa.:lol::lol::lol::lol::lol:
Mrzim Golfa iz dna duše, a dizel još više.
Porschefan je napisao(la):Ma razumjeli smo se, ali zašto ne imati toliku snagu u rukama i pod nogom ako se može priuštiti, nigdje ne piše da se mora voziti do krajnjih mogućnosti :icon_smile:
Golfa sam uzeo metaforički :icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):Ima ti i ta smisla, ali, brate, opet gledam, nekako mi je 458 više sexy od RS-a.:icon_biggrin:
Da je exkluziva, JEST, ali,... Ipak bih nešto drugo umjesto nje. Fino je znati da si vlasnik nečega što je xxx od xxx proizvedenih, ali,...
Života ti, nemoj Golfa ni spominjati, sad će i "OVI" da se jave i ode sve u k...
Porschefan je napisao(la):E tu sam te čekao, pa zašto odmah ne kažeš da ti je Ferrari draži... :lol: