E edoze Član 16.10.2008 #2 hahahaha 3,6 a 540ks respect a sto se tice vanjskog dizajna,nista toliko revolucionarno
erol_brcak Član 16.10.2008 #3 jooooooooooooj,druga slika me obori s nogu (stolice),savrseno! (samo mozda bez ovog kromiranog obruba (na felgama) )
jooooooooooooj,druga slika me obori s nogu (stolice),savrseno! (samo mozda bez ovog kromiranog obruba (na felgama) )
tibor987 Član 17.10.2008 #10 erol_brcak je napisao(la): jooooooooooooj,druga slika me obori s nogu (stolice),savrseno! (samo mozda bez ovog kromiranog obruba (na felgama) ) Kliknite za proširenje... Potpis ko kuca
erol_brcak je napisao(la): jooooooooooooj,druga slika me obori s nogu (stolice),savrseno! (samo mozda bez ovog kromiranog obruba (na felgama) ) Kliknite za proširenje... Potpis ko kuca
RCat Član 17.10.2008 #11 za moj ukus.. chromirani rub felge - felgu bas i otvara. onako bi bilo crno na crno -> meni bi nesto falilo. a porsche kao porsche.. prica za sebe..
za moj ukus.. chromirani rub felge - felgu bas i otvara. onako bi bilo crno na crno -> meni bi nesto falilo. a porsche kao porsche.. prica za sebe..