Porodio suprugu uz pomoć YOUTUBE

Porodio suprugu uz pomoć YOUTUBE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Inženjer iz Kornvola Mark Stivens porodio je svoju ženu nakon što je pogledao video snimak sa instrukcijama na popularnom veb-sajtu "Jutjub"
Stivens je pogledao video snimak kao meru predostrožnosti, nakon što je njegova supruga Džo počela da oseća bolove. Njegova žena se porađala četiri sata, pre nego što su ambulantna kola stigla do njihovog doma u Redrutu.
"Na Guglu sam pronašao uputstva za porođaj, pogledao nekoliko video snimaka i odradio posao", rekao je Stivens za BBC.
Džo Stivens je istakla da su planirali porođaj kod kuće, ali ne na ovakav način.
"Probudila sam se i shvatila da imam kontrakcije svakih pet minuta", dodala je Džo Stivens, koja je rodila dečaka Gabrijela. "Potom sam probudila Marka i nazvali smo babicu, ali su u bolnici bili toliko zauzeti da nisu mogli da dođu. Rekli su nam da zovemo hitnu pomoć, ali je porođaj počeo pre nego što su stigli".
Nekoliko časova ranije, Mark Stivens je čitao o porođaju i kako da postupa u slučaju da se desi nešto neočekivano.
"Video snimci su me umirili. Mislim da bih se svakako snašao, ali gledanje je svakako olakšalo stvari", dodao je srećni otac, dodajući da nije bio u panici.
Stivensovi sada imaju četvoro dece.
beba-reuters-x.jpg

Član
neka vala i nesto koristno na jubitu (sto bi erol reko :D)...
@budaletina: a valjda to svi znamo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.