popravka digitalnog fotoaparata?

popravka digitalnog fotoaparata?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
jel ima negdje u okolici tuzlanskog kantonai ili brcko distrikta da popravlja ditalnle aparate radi se o sony dsc s 600 hvala

Član
menjic je napisao(la):
Ja mislim da je bolje Genelec Servis isto u tuzli, ako budu htjeli ili mogli.
ok Miki hvala ti mislim aparat radi samo sto imam problem sa paljenjem posto mi je otislo ovo dugem evo slike

Član
To mogu i ja napravit, ako nadjem dugme, jednom sam drugu narucio sa ebay-a za neki sony isto. A li eto otodji do njih ili ih nazovi prvo i pitaj koliko para, ako ne bude mnogo, brze ce oni to uradit nego ja.

Član
Moze Igy pod uslovom da fino rastavi i sastavi aparat, a vjeruj neke aparate se bas namucis i pitas se kako li su sve to strpa li u tako malu kutijicu :) i pod uslovom da ima isti odnosno odgovarajuci taster da zamjeni a ne da izvadi iz neke stare nokije :)

Član
Eto onda trazi prekidac i mjenjaj sta ce ti servis za to. Mozes mozda izvaditi taj prekidac pa snjim do genelec-a ili do jos kojeg servisa po Tuzli i naces sigurno ili taj ili odgovarajuci i onda ga sam zamjeniti.

Ja sam neke canone i panasonic-e rastavljao radi slicnih problema ali se pravo zapitam i pocesem po glavi kad ga treba sastaviti :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.