pomocc....ljudi

pomocc....ljudi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
jel iko moze da provali u FB na profil da ga izbrishe posto mi je promjenjena sifra onda mejl nemogu nista legalno da poduzmem...ako neko moze sta da uradi nek se javi ili na privatnu postu ili nek pishe ovdje...hvala svima

Član
Imas li zamjensku adresu od maila!? Imas li postavljeno sigurnosno pitanje na mailu!? Ako nemas to onda jbg! Ali opet bi se moglo mozda nesta uraditi!

Član
buraz citao sam negdje na forumima danas da se vise ne moze obrisat profil sa fb,nisam siguran,nije provjerena informacija

Super Moderator
ja cigana ne daju ni da se izbrises
ma ko jos pamti ono pitanje sigurnosno ja ni jedno ne znam samo imam komplikovane passove koje je tesko skontat

Član
allroad je napisao(la):
ja cigana ne daju ni da se izbrises
ma ko jos pamti ono pitanje sigurnosno ja ni jedno ne znam samo imam komplikovane passove koje je tesko skontat

Ma niko ne konta te pasworde! Jednostavno sluze se raznim programcicima i samo ti skinu pass! Kod mene ima vise zamjenskih adresa! A desilo se i meni ovo par puta! Ali samo uzmu poker chipove i to je to! Ali mislim da se ipak moze izbrisati! Neka nam javi samo mail i njegov account na FB! Lahko je sj*ati! :D

Član
FB se ne moze obrisati,moze se samo deaktivirati a i to je proces kao da se radi o vojnoj tajni........ :icon_mad:

najbolja strana na fb :icon_smile: http://www.facebook.com/group.php?gid=85716690579&ref=search&sid=100000435143207.157904038..1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.