Član
Imam audi b4 1.9 tdi ima 90ks,sta bi mogao uraditi da dobijem jos malo ks a da ne stetim motoru previse?
JoCo_kratki je napisao(la):Imam audi b4 1.9 tdi ima 90ks,sta bi mogao uraditi da dobijem jos malo ks a da ne stetim motoru previse?
cnic_gsi je napisao(la):Također chip mada ce ti i on povecati potrosnju i malo vjek motora!! Air kit stavi docit ces 1hp xD ili remusss 10 xd
JoCo_kratki je napisao(la):Imam audi b4 1.9 tdi ima 90ks,sta bi mogao uraditi da dobijem jos malo ks a da ne stetim motoru previse?
Dottore je napisao(la):JoCo_kratki je napisao(la):Imam audi b4 1.9 tdi ima 90ks,sta bi mogao uraditi da dobijem jos malo ks a da ne stetim motoru previse?
Vodim te kod Srđana na Čip u Gradišku + ćevape platiš i to je to krakonja :icon_smile:
JoCo_kratki je napisao(la):Dottore je napisao(la):JoCo_kratki je napisao(la):Imam audi b4 1.9 tdi ima 90ks,sta bi mogao uraditi da dobijem jos malo ks a da ne stetim motoru previse?
Vodim te kod Srđana na Čip u Gradišku + ćevape platiš i to je to krakonja :icon_smile:
ma moze,ti platis cip a ja cu cevape:icon_smile:
HONEY je napisao(la):ma ne mora biti potrosnja veca. zavisi sve do chipa. ja bih zato uvjek radio da se remapira. potrosnja se moze smanjiti kad se rezim lagane voznje mapira za manju potrosnju : - )
mislim da se je SM Chip pokazao jako dobar za to sve
cnic_gsi je napisao(la):Ma ja koliko sam citao o chip tuningu ta smanjuje vjek motora povecava potrosnju goriva jer on određuje pumpi koliko ce goriva bacati! Sve u svemu koliko para toliko muzike!! Evo da i ja pitam da temu neotvaram dali je istina za smanjenje vjeka motora ako je auto chip-iran???