Pomoć zadnji most mk2 sa diskovima

Pomoć zadnji most mk2 sa diskovima

Član
Trebam otići da vidim zadnji most od dvice sa diskovima kaže momak kompletno je sve sa kliještima diskovima sajlama itd.....E mene interesuje kako ću ja sve to probati odnosno zanti je to ispravno????Prije stavljanja na auto naravno, ako neko zna neka govori ja sa tim nemam iskustva??pozzz

Početnik
nema tu sta biti ili nebiti ispravno,ti promjenis selene radi sebe,vidis kakve su gumice na celjustima kakve su plocice,diskovi,crijeva dali su stara zahrdjala itd..Obrusis sve,prefarbas fino temeljnom pa u neku boju i tek onda nabacis na auto i stimas ostalo ;)

Član
Aha znači trebalo bi d aradi smao malo da se dotjera to nije problem.....kaže ovaj lik skinuto s atrnaca gti-as koro sve radilo, dođe komplet sve a nije skupo pa reko da se ne zajebem da ne bud ešta pokvareno pošto stvarno ne razumijem se u to????hvala na odg...pozzzz

Član
za one pare sto je napisao ako mislimo na istog (sa pik-a) djaba je to... vrijedi uzeti samo da most nije kriv a ostalo se da reparirati. ;)

Član
E pa bravo Amare isto mislimo, tako mi lik reče sve ispravno......Kakko ću znati jel kriv most jel s emože nekako vidjeti??pozzz

Član
bad_look je napisao(la):
E pa bravo Amare isto mislimo, tako mi lik reče sve ispravno......Kakko ću znati jel kriv most jel s emože nekako vidjeti??pozzz
na oko se ne moze vidjeti ako je malo kriv jedino ako je bas udaren pa se vidi ali na spuri se moze vidjeti naravno kad ga postavis :D pa odes na spuru hehehehe

Član
E jbg sad baš ne znam ako to d ariješim........šta d aga stavim on kriv....pojo bi se bgm.......moram još to vijedti da skontam valja li to???

Član
Ma ja otiću da vidim mada ne vjerujem ako ovaj kaže istinu d aje skinut s atranca pa prodaje u dijelove......e sad ne vjerujem d aga je neko sjebo pa ga prodaje, jer ima još bruku dijelova od gti-a tako kaže....al eto vidjeću..pozzzz

Član
bad_look je napisao(la):
E jbg sad baš ne znam ako to d ariješim........šta d aga stavim on kriv....pojo bi se bgm.......moram još to vijedti da skontam valja li to???

vrijede zadnja kljesta onih para vjeruj mi..... a da je kriv cisto sumljam ali eto provjeri jbg sta drugo da ti kazem :icon_smile:

Član
jedino da ti ideš sa mnom sutra da vidimo ako imaš vremena.....ostavi mi broj.....pa se nađemo negdje.....pozz

Član
Pogledaj kako radi polugica za rucnu, ako je dobra mozes je rukom pomjeriti i mora se sama vratiti, ako sajle nisu zardjale!