Anes_mo je napisao(la):Kad se pokusam konektovat na msn izbaci mi gresku 81000314 kao da je pass netacan ,ja sam ponovo vratio pass ali kad se pokusam konetkovat na msn ili log na mail opet pise netocan pass i izbaci sifra pogreske 81000314. Neznam sta je ovo :S
Anes_mo je napisao(la):Kad se pokusam konektovat na msn izbaci mi gresku 81000314 kao da je pass netacan ,ja sam ponovo vratio pass ali kad se pokusam konetkovat na msn ili log na mail opet pise netocan pass i izbaci sifra pogreske 81000314. Neznam sta je ovo :S
0g1 je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):Kad se pokusam konektovat na msn izbaci mi gresku 81000314 kao da je pass netacan ,ja sam ponovo vratio pass ali kad se pokusam konetkovat na msn ili log na mail opet pise netocan pass i izbaci sifra pogreske 81000314. Neznam sta je ovo :S
netacan pass eto sta
to se meni desilo isto tako sve isto
Anes_mo je napisao(la):0g1 je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):Kad se pokusam konektovat na msn izbaci mi gresku 81000314 kao da je pass netacan ,ja sam ponovo vratio pass ali kad se pokusam konetkovat na msn ili log na mail opet pise netocan pass i izbaci sifra pogreske 81000314. Neznam sta je ovo :S
netacan pass eto sta
to se meni desilo isto tako sve isto
dobijem ja novi pass i log se na mail sve mogu citat cim izadjem sa mail ponovo pise ovaj eror tako da
mirza_mali je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):Kad se pokusam konektovat na msn izbaci mi gresku 81000314 kao da je pass netacan ,ja sam ponovo vratio pass ali kad se pokusam konetkovat na msn ili log na mail opet pise netocan pass i izbaci sifra pogreske 81000314. Neznam sta je ovo :S
pozz ta sifra nije znaci da ti je pass u pitanju nego je to saswim nesto drugo ewo ti link jedan prowjeri owo mislim ako znas hajd da nawedem isprogramirati ako nemogne jawi pa da idemo dalje
http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/fix-sign-in-error-81000314.html
mada u wecini slucajewa ta greska bude do msn znac krivac je hotmail ali zna biti i do prowajdera koji ti pruza net usluge
Anes_mo je napisao(la):mirza_mali je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):Kad se pokusam konektovat na msn izbaci mi gresku 81000314 kao da je pass netacan ,ja sam ponovo vratio pass ali kad se pokusam konetkovat na msn ili log na mail opet pise netocan pass i izbaci sifra pogreske 81000314. Neznam sta je ovo :S
pozz ta sifra nije znaci da ti je pass u pitanju nego je to saswim nesto drugo ewo ti link jedan prowjeri owo mislim ako znas hajd da nawedem isprogramirati ako nemogne jawi pa da idemo dalje
http://msn-errors.blogspot.com/2006/11/fix-sign-in-error-81000314.html
mada u wecini slucajewa ta greska bude do msn znac krivac je hotmail ali zna biti i do prowajdera koji ti pruza net usluge
evo druze pokusacu
Death_beat je napisao(la):ma losa konekcija
Nexus je napisao(la):de vidi jel ti datum dobro namjesten
Nexus je napisao(la):pa dole u donjem desnom uglu klikni na sat desni klik i idi na adjust date/time i vidi jel danasni datum,ako nije namjesti ga i radit ce ti,poslusaj me
Nexus je napisao(la):e de onda probaj ovo ak nije to
idi u notepad,i otvori ovo,a dole umjesto txt,promijeni u all,da vidis sve fajlove:C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts
kad otvoris ovo u dokumentu samo ubaci ovo:
65.54.239.80 messenger.hotmail.com
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net
snimi i probaj onda