Pomoc - trazim celicne sa malom ratkapom !

Pomoc - trazim celicne sa malom ratkapom !

Član
Jel itko mizna reci od koj eprokletinje bi mogao naci celicne felge a da na nju ide mala ratkapa recimo kao na starim bubama Slomih se vise, i nikako skombinirati, jedino sam nasao da bi pasale od PT Crusera Smoothie Wheels, ali ih je nemoguce nabaviti... :tuzan

Član
Ma znam, ali su one 5x112 koliko sam skontao po netu, meni trebaju 5x100...a adaptere ne bi stavljao osim ako bas ne budem morao ;) Jer i hocu da mi felna uleti prema unutarnjoj strani ( amortizeru ) sto vise...

Nesto ovako:

Bas hocu za zimu da spojim nespojivo, moderni chuning i oldschool, a to mi znaci tanka guma sto vise uvucena prema unutra :D

P.S Naravno, na gumi bi izvukao dosta manju ovu bijelu crtu, ova je malo pretjerana jer sa c/p sa drugog auta jer nisam mogao naci dobrog donora ;)

Član
a da razbusis nove rupe na felgama ?

http://www.pik.ba/artikal/1552939/vw-buba-felge-i-gume/

Član
Ne smijem i ne zelim da ih busim, jer mjesta gdje imaju rupe su pojacana i metal je u obliku plocice i puno je snazniji i cvrsci od ostatka felge...kad bi busio imao bi slab prihvat na sarafu, i brzo bi poceo metal da puca zbog zamora materijala i uvijanja metala oko glave sarafa... ;)

Početnik
adapter 2-3cm i taman ce to bit rasiren trag tockova dovoljno da nebude grdo..to ti je najpametnije,al malo poskupo :icon_confused:

Član
Teško - nikako ćeš ih naći ali ... Možeš probati da navariš na felgu par manjih komada cca 1 cm čelične pune okrugle šipke tipa armatura i sl Okrugla zato da ratkapa ima za šta uhvatiti a da ne spadne Onda ti ostaje naći ratkape što je danas prava rijetkost Nemaš drugog rješenja ;)