Pomoc, Scirocco

Pomoc, Scirocco

Član
Ljudi zamolio bih za par savjeta. Koliko vrijedi VW Scirocco u solidnom stanju 1.6, neregistrovan ? Kako najlakse provjeriti je li auto regularan ?

Član
Vrijednost se svakako mjeri u stotinama maraka, zavisno od stanja auta.
Broj šasije, pločica, broj motora i usporedba sa papirima...naravno, gledaš i tragove bilo kakvih radnji oko dotične tri stvari na autu...Godište je, recimo, zabilježeno na većini dijelova na auto - na plastikama, pojasevima, staklima, pa i tako možeš usporedti...ista godina ili jedna manje je ok, a ne bi smjelo recimo da većina stvari - sitnica bude 91. god., a auto u papirima 86. i slično.

Član
Kenno je napisao(la):
Vrijednost se svakako mjeri u stotinama maraka, zavisno od stanja auta.
Broj šasije, pločica, broj motora i usporedba sa papirima...naravno, gledaš i tragove bilo kakvih radnji oko dotične tri stvari na autu...Godište je, recimo, zabilježeno na većini dijelova na auto - na plastikama, pojasevima, staklima, pa i tako možeš usporedti...ista godina ili jedna manje je ok, a ne bi smjelo recimo da većina stvari - sitnica bude 91. god., a auto u papirima 86. i slično.

Hvala ti druze, znas li mozda gdje mu se nalaze ti brojevi da ne lutam ?
Jos mi treba poneka informacija o motoru, 1.6.

ako je karbas..onda trosi 8-9 lit
ako je ajnspric..ili polu-ajnspric..trebao bi nekih cca 7l
u sustini motori su to dobri

Član
black__anegllll je napisao(la):
ako je karbas..onda trosi 8-9 lit
ako je ajnspric..ili polu-ajnspric..trebao bi nekih cca 7l
u sustini motori su to dobri

Pojma ti nemam sta je druze, znam samo da je benzin :D
Prije ce biti da je karbas cim je onako nemiran kada se upali prvi put i treba mu malo da radi sa povucenim saugom. Koja im je snaga ?

52-53kw
imo sam taj motor u golfu, malo je trosio jos bio mjenjac sa 4 brzine, al nije dugo vozan, samo dok se ispraznio rezervoar goriva sto je doso od proslog vlasnika:lol:
zna se sta je sad pod haubom

Član
GreenDevil je napisao(la):
52-53kw
imo sam taj motor u golfu, malo je trosio jos bio mjenjac sa 4 brzine, al nije dugo vozan, samo dok se ispraznio rezervoar goriva sto je doso od proslog vlasnika:lol:
zna se sta je sad pod haubom

:cool:
Ne znam da li su isti motori, evo pretrazujem pise 63kw i ovaj je 5 brzina, 84 g.p. :icon_rolleyes:

Član
Ja mislim da je to motor sa k-jetronic ubrizgavanjem. Mogao si navesti godinu proizvodnje i neke detalje a ne ovako bez ičega očekivati kvalitetne odgovore. Nisi se potrudio oko svoje teme, tražiš pomoć i očekuješ da se netko potrudi za tebe. Mah:icon_confused:

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Ja mislim da je to motor sa k-jetronic ubrizgavanjem. Mogao si navesti godinu proizvodnje i neke detalje a ne ovako bez ičega očekivati kvalitetne odgovore. Nisi se potrudio oko svoje teme, tražiš pomoć i očekuješ da se netko potrudi za tebe. Mah:icon_confused:

Vidio sam ga danas prvi put, znam da je 1.6, da je benzin i da je 84 g.p. sto sam i naveo. Do sutra moram odluciti hocu li ili necu napraviti tu zamjenu pa su mi trebale neke osnovne informacije ;)

Član
Moze ovdje lock, pravim novu teme jer ovoj ne mogu da promijenim naziv. Scirocco je stigao, sad mi treba pomoc oko kvara :D