pomoc?? rucke na vratima, seat, golf 4

pomoc?? rucke na vratima, seat, golf 4

pomoc kolege zanima me kako skinuti onaj gumirani sloj sa rucki na vratima u golfa 4 ili seata? malo se izgrebalo, pa me zanima kako je skroz ukloniti da bude plasitka ispod?:icon_confused:

Član
mani se toga, samo ces ga zasrat da valja...

pazi ovo.. :
http://www.ebay.de/itm/VW-ORIG-R32-ALU-4-x-Turgriff-SET-Golf-IV-4-Bora-GTI-/360214203753?pt=DE_Autoteile&hash=item53de708d69#ht_1082wt_1139

Hladno :cool:

gaga je napisao(la):
mani se toga, samo ces ga zasrat da valja...

pazi ovo.. :
http://www.ebay.de/itm/VW-ORIG-R32-ALU-4-x-Turgriff-SET-Golf-IV-4-Bora-GTI-/360214203753?pt=DE_Autoteile&hash=item53de708d69#ht_1082wt_1139

Hladno :cool:
ihhh... da je ovako....:lol:

Član
dario ja sam to skidao toplom vodom, najbolje potapat u vodu i lagano prstima skidat, neces izgrebat, samo ako to budes radio nemoj dugo u toploj vodi drzat, pobijelit ce ti plastika, bogami ja sam ocistio kao novo bilo, ni traga onom gumiranom sloju, imao sam cak i slike negdje, postavljao sam na forum

Član
pa armin ti je napisao ili u toplu vodu, ili sprtlicu kakvu benzina i opleti, posle predjes sa vodobrusnim i prefarbas ako neces foliju...

Član
bogami dario ja sam skidao toplom vodom ta sranja

evo vidi kako je bilo, a kako je nakon sto sam skinuo

Uploaded with ImageShack.us

evo ova druga slika je tek izvadjeno iz vode, ja sam poslije suhom krpom fino presao, malo spreja za plastiku i to je ko novo svegami

pozz evo kako sam ja to kod sebe odradio inače unutrašnjost mi je tip top al šteke tj ručke su mana kod svakog golfa 4....što se tiče šmirglanja moze i tako al uvjek gume ostaje posto je ima debel sloj pa nekad zna izbacit neke reakcije...ljudi pretezno presvlače ja sam se odlucio na farbanje

prvi korak skinut i skalpel u ruku i zgulit koliko se da zgulit jer je dosta debela ova guma

kasnije sve ručke u kantu vode i prešmirglaj sa 400 600 800 1200
prebriši nitro razrjeđivačem
ofarbaj mat bumper crni sprej ispadne kao novo meni se jos negule a izgledaju kao nove pozz nadam se da sam malo pomogao

hvala vam... nema cime nisam porbavao, nitro, benzin- nista...
na kraju je upalilo struganje noktima..:icon_smile:
za sada uradjene 2 rucke, ima jos 2...:icon_cry:

Član
tako sam i ja, potopim u vrucu vodu, dovoljno da se omeksa onaj gumirani sloj, i onda samo prstima preko i sve se skine, a ne steti se ona plastika ispod, na kraju ispadne kao da nikad gumiranog sloja bilo nije:lol::cool::cool:

Član
dadao_style je napisao(la):
samo skalpel u ruke i struzi i nebojte se provjereno

dado jel se moze sve ono skinut sa tapacirunga, ja nesto nisam gledao bas kad sam skidao, znaci sve one plastike da se skinu

ja sam kod sebe ocistiio ono sto sam mogao skinuti,ostalo je jos onog gumiranog sloja na dijelovima kojim nisam mogao prici vodom,heh

gdje je god guma sve se da skidat samo ovisi od pristupačnosti gdje nemoze skalpel moze šmirgl malo grublji pa kasnije sa ljepšim probaj nemoj rizikovat zasto bi skido sa tapacirunga