Pomoc PS3 internet

Pomoc PS3 internet

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh sada sam odlucio da prikljucim net na PS3 ..imam internet HS net paket1...imam modem motorola..i sve sto je potrebno ...prikljucim ethernet kabal u PS3 i krenem da napravim konekiciju ali mi nikako neide...trayio po googlu ali nedevoljno ...ako iko zna to uraditi javljaj te se...thx all ali detaljno :icon_cry::icon_cry:

Član
od igrica imam PES09
mislio sam nabavljati GT5...koje ti igrice igras online??:icon_smile:

JD.

Član
trenutno FIFA 10 i Call of Duty Modern Warfare 2

GT5 ce tek na jesen kazu...

Član
JD. je napisao(la):
trenutno FIFA 10 i Call of Duty Modern Warfare 2

GT5 ce tek na jesen kazu...

ja sam citao jucer da treba izaci pocetkom aprila...a vec je izasao za psp tako da treba i ovaj ocekivati... i da pitam da nema negdje slucajno skinut full igricu a da je free...:D;)

JD.

Član
ima kad napravis account na PSN otvori onaj PlayStation Store, imas tu svega, demo igrica, dodataka nekih, wallpapera i svega... nesto se placa nesto je dzaba...

ako ti ne bude radio PS Store onda moras napravit account drugi da bi radilo al stavi da recimo zivis u Velikoj Britaniji...

Član
thx JD. skontao sam to napravio sam na usa ..stavio da zivim u new york.... :D a vecina igrica je demo ..;)

JD.

Član
ersane samo uzmi ono upustvo i pise ti tamo sve... jbg ja to napravio prije 2 god sad ne bi ni ja znao opet bez upustva, al je proradilo iz prve :)

@ d_cash, skini PlayStation Home , ima dosta zajebancija kuglanje, bilijar itd :) nesto kao The Sims napravis svog lika i setas okolo imas tako te igre da igras sa drugim igracima itd... zaraza prava ja se bio navukao na kuglanje jedno vrijeme opasno ... :)

Član
heh ok JD. a ersane jesi li dobio uputdtvo za reg. uz PS3...ako ne pogledaj na netu ili na gamers.ba sory na reklamaciji ....ako ne onda cu ti ja napisati---;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.