Pomoc oko zatvaranja lajsni i znakova

Pomoc oko zatvaranja lajsni i znakova

Početnik
Ubrzo trebam nanovo radit golfa 4 kojeg vozam.Naravno farbam ga u potpunosti,od vadjenja motora do potpunog rasklapanja.Radim ga za svoj gust i cejf i kako sam oduvijek htio.Sada me interesuje posto zelim zatvoriti lajsne na branicima i vratima,znak naprijed i znak nazad.Ali ponajvise me interesuje kako da zatvorim lajsne na branicima jer nezelim da za par mjeseci puknu.Zelim da to sam uradim iz par razloga:zato sto volim da radim sam na svom autu a ne da mi neko radi,nezelim da dajem besmislene sume novca za poslove koje i ja uz savjete,adekvatan materijal i pomoc mogu sam odraditi.Znam da su neki forumasi to vec radili pa ako moze da se dadne savjet kako,scime i pouzdanost uradjenog posla tj zatvorenih lajsni na branicima.

ps:inace plasticar mi trazi 200km da mi ukine znak na masci,i zatvori lajsne na prednjem i zadnjem braniku zasto ja Nikad ali ama bas Nikad necu da dam tolike pare.
Masku bez znaka sam pravio na pasatu i jos par auta,na pasatu je prvi put izgledala uzasna ali onda sam se usavrsio. ;)
Ako moze pomoc i savjet i uopsteno prijedlozi za izgled vozila rado cu ih prihvatiti a naravno projekt koji je vec uveliko u toku cu slikti i nakraju sve predstaviti.
Nadam se da cete mi pomoci
Hvala ;)

Član
Kad postaviš slike, objasniš na slici šta želiš, još ako mogneš skicirati i pomoć stiže, bar sa moje strane ako znam, a ne sumnjam da će i ostali pomoći.;)