Pomoc oko transporta

Pomoc oko transporta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
,Dogovorio sa dejanom plocicu rama pa hoce li iko od forumasa ici relaciju iz sarajeva prema zavidovicima pa da to ponese.Hvala

N

nenad

Dejane posalji mu Postom, dostava sa uplatnicama i zastitnom kovertom je oko 5-6km, on plati pouzecem i to je to, brze poste su postale nenormalno skupe..

Početnik
nenad je napisao(la):
Dejane posalji mu Postom, dostava sa uplatnicama i zastitnom kovertom je oko 5-6km, on plati pouzecem i to je to, brze poste su postale nenormalno skupe.

Ja zaboravio na obicnu postu fkt.Hvala nenade na napominjanju.I da stvarno lupaju cijenama upravu si,da mi se dostavi ova plicica nebi bilo ispod 11km.Hvala jos jednom nenade moze ovdje lock
;)

N

nenad

Sarajlic je napisao(la):
nenad je napisao(la):
Dejane posalji mu Postom, dostava sa uplatnicama i zastitnom kovertom je oko 5-6km, on plati pouzecem i to je to, brze poste su postale nenormalno skupe.

Ja zaboravio na obicnu postu fkt.Hvala nenade na napominjanju.I da stvarno lupaju cijenama upravu si,da mi se dostavi ova plicica nebi bilo ispod 11km.Hvala jos jednom nenade moze ovdje lock
;)

Nema na cemu. A cijene su sada strasne, ja sam prosle sedmice trebao poslati neke sijalice u Visegrad i dostava sa povratom novca je sad 23km, jer su poceli ponovo naplacivati po neki zonama...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.