Pomoc oko spajanja daljinskog zakljucavanja

Pomoc oko spajanja daljinskog zakljucavanja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dakle,preko marketa sam porucio daljinsko,isporuceno je i sve je uredu,al nije mi dosla sema za spajanja,da li je neko imao nest slicno i kako to spojiti!?
Gdje koja zica ide,evo i par slika da pojednostavimo;)

Član
Ej druze koliko si platio ili posalji mi cijenu i link na pm a spajanje ide ovako plava i zelena zica ti ide na sve motorice sa svakog dovedes i sve 4 spojijes na te dvije crna mala ti je masa crvena plus ova velika sto ide pored dzeka ti nije za nista slobodno odsijeci a smedja i bijela jedan par ti je potreban spoji na vozaceva vrata na motoric to ti je kad kljucem odkljucas da se svi odkljucaju veoma jednostavno kod mene je crklo i ja trazim treba mi samo ta kutijica pozdrav evo ti moj msn adem_93@live.com dodaj me ja cu ti sve objasniti.sretno

Član
Što ne odneseš električaru začas će ti to spojiti a nije puno para,ako već ne znaš oko žica :cool:

Član
zavisno od auta do auta zavisi koje ces zice spojit, npr. kod mene je fiat i sve ide preko mase, dakle + mi nikako netreba, dvije crne su masa sa sasije, te dvije bijele idu na otkljucavanje i zakljucavanje, to jest jedan signal otkljucava a drugi zakljucava, bijela sa crnom prugom preko nje je za zakljucavanje a ova druga za otkljucavanje, dvije smedje su za zmigavce to jest jedna za jednu stranu zmigavaca a druga za drugu, to ti je najbolje spojit na zice sa rucice za zmigavce pored volana, ta crvena posebno sto je je vjerovatno antena i nemoj je sjec, zelena i plava neznam zasto su...
pozz

Član
DuloX_ je napisao(la):
zavisno od auta do auta zavisi koje ces zice spojit, npr. kod mene je fiat i sve ide preko mase, dakle + mi nikako netreba, dvije crne su masa sa sasije, te dvije bijele idu na otkljucavanje i zakljucavanje, to jest jedan signal otkljucava a drugi zakljucava, bijela sa crnom prugom preko nje je za zakljucavanje a ova druga za otkljucavanje, dvije smedje su za zmigavce to jest jedna za jednu stranu zmigavaca a druga za drugu, to ti je najbolje spojit na zice sa rucice za zmigavce pored volana, ta crvena posebno sto je je vjerovatno antena i nemoj je sjec, zelena i plava neznam zasto su...
pozz

Druze nije to tacno ovo kod njega nema svetlosni signal::
Debelu crvenu sijeci slobodno
Crvena PLUS
CRNA Masa,a drugu crnu vodis do svakog motorica
Motorici sa svakog ide 5 zica a to je (Plava ,Zelena=za zakljucavanje i otkljucavanje),(Bijela i Smedja = ti sluze kad zakljucas kljucem da se i ostaliu zakljucaju , i crna masa )
to je to

Član
adem93 je napisao(la):
DuloX_ je napisao(la):
pozz

Druze nije to tacno ovo kod njega nema svetlosni signal::
Debelu crvenu sijeci slobodno
Crvena PLUS
CRNA Masa,a drugu crnu vodis do svakog motorica
Motorici sa svakog ide 5 zica a to je (Plava ,Zelena=za zakljucavanje i otkljucavanje),(Bijela i Smedja = ti sluze kad zakljucas kljucem da se i ostaliu zakljucaju , i crna masa )
to je to

heh hajde da ti ja dovucem auto ti mi ugradi alarm i pospajaj tako da radi i ja ti dam 100KM?? jel moze?? ali da radi sve...

Član
Da,nema svjetlosni signal,spojeno je sve i radi super,mada to auto nije vise kod mene ;)
Hvala na pomoci!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.