pomoc oko maglenki na astri

pomoc oko maglenki na astri

Član
eee pozdrav drustvo...
imam jedno pitanjce,pa mi treba vasa pomoc...
interesuje me kako da dodjem do maglenki na Astri,hocu da ubacim sijalice,jer iz nekog' razloga ne rade svijetla...
probao sam "kroz" haubu,ne mogu prici...
da se provlacim ispod auta,isto tesko,jer je astra malo spustena...
ima li ko kakvu ideju :)

Član
pa zar moze bit toliko komplikovano,jesil pokusao na kanal da ides,ili da dignes auto,bilo sta,,jbg ti mozes nesto skontat,mada mora se skidat mrezica oko maglenki

Član
ArminM je napisao(la):
pa zar moze bit toliko komplikovano,jesil pokusao na kanal da ides,ili da dignes auto,bilo sta,,jbg ti mozes nesto skontat,mada mora se skidat mrezica oko maglenki

nisam jos isao na kanal...mada izgleda da je to jedino rjesenje...
prvo sam pitao vas ovdje ako je neko vec radio ovo,da mi kaze kako je ubacio :icon_smile:

Član
ma mora se skidat mrezica,odnosno resetke oko maglenki,kako su inace postavljene,ha ya,ja sam skoro skidao na passatu,nije radila jedna maglenka,fino skinem resetke oko maglenke,samo ih iscupam,onda odvrnem maglenku,ubacim sijalicu,vratim sve kako je bilo i to je to,,ne moze biti toliko komplikovano;)

Član
ArminM je napisao(la):
ma mora se skidat mrezica,odnosno resetke oko maglenki,kako su inace postavljene,ha ya,ja sam skoro skidao na passatu,nije radila jedna maglenka,fino skinem resetke oko maglenke,samo ih iscupam,onda odvrnem maglenku,ubacim sijalicu,vratim sve kako je bilo i to je to,,ne moze biti toliko komplikovano;)

hehehe...mogu i ja iscupati,al' citavu karambolku.... :D

http://www.drive.ru/images/opel/opel-astra-g.jpg

ovako kod mene izgleda...
pregledao sam osigurace,svi su ok...
svijetla za maglu na stopama normalno rade... ostalo sve ok...

Član
Na kanal najlakši metod, i kod mene jedna nije radila, mislio sam da je sijalica... ustvari je bilo do kontakta... rastavi (jednostavno je), očisti dobro kontakte, vedom na kraju to sve fino pošpricaj i probaj... ako radili, vrati unutra i gotovo... 15 minuta posla ;)

Član
otisao na kanal,sredio za 10 min...
na jednoj sijalici bilo hrdje,dok je druga pregorila...
ugl moze lock ;)