Pomoc oko Focusa

Pomoc oko Focusa

Član
Cao cao
Znaci imam Ford Focus 1.8 TDCI 2003 g0diste.
Neki dan ga uzeo i planiram od njega neko kulturno stvorenje da stvorim.
Eh sad ja sam iz Bosne ali posto zivim u Hrvatskoj zanima me ovako posto mi je Mostar najblizi da li ima tu nekih ovako dobrih ljudi sa foruma koji bi mi mogli pomoci da ja napravim auto kako treba za relativno ok parice... ili da idem put Zenice gdje znam neke ljude.
I da li neko ima vec nekog tuniranog Focusa ali bas 1.8 tdci da uploaduje slike da malo cirnem
Ah da slike od mog slijede sutra prekosutra kad stignem jebiga radi se zena djeca

Javit ce se clanovi, ali znas da sve ovisi sta zelis i koliko mislis para dati ;)

Evo jedan clan foruma i njegov Focus :cool:

http://amk.piemonte.ba/index.php?view=category&catid=1&option=com_joomgallery&Itemid=142

Član
technoGeek je napisao(la):
Javit ce se clanovi, ali znas da sve ovisi sta zelis i koliko mislis para dati ;)

Evo jedan clan foruma i njegov Focus :cool:

http://amk.piemonte.ba/index.php?view=category&catid=1&option=com_joomgallery&Itemid=142

ok znaci felge napucat sigurno spustit ga malo al ne previse i ono premazat ga nekom finom bojom onako za oci lijepe , motor malo nacvikat i enterijer sredit full
sto se tice sad tih slika to bi bilo pretjerano za mene malo jer sam auto ipak htio koristiti u neke normalnije svrhe kao npr porodicno auto i to :p

Član
ja sam ti drug iz mostara ako ti sta treba javi mi..imam ti felge za njega dobre 15´..
uzmes jos neke stopke ubacis xenone i to bi ja sa vana..a unutra kakvu dobru muziku CD ili DVD zavisi od para..i vozi koliko hoces..ako hoces zatamljivanje u Lumara uradis i to bi bilo dosta ;)..javi mi se na pm..ak ote nesto zanima.poz

Administrator
skrabo bi odmah da ti proda neke 15-ke... ganjaj sto vece felge.

sve zavisi sta ti hoces i sa koliko para raspolazes sto je najbitnije :)

Član
pioneer_09 je napisao(la):

ako je dobra oprema , nadje se i dobrih para
i VECE OD 15 SIGURNO

Član
pioneer_09 je napisao(la):

pa nisam na to isao..moje svakako nisu felge nego od druga i ja nemam tu nista ;)

Ali eto najbolje bi bilo kakve 16 sa 45 profilom guma,stopke imaju na piku ekstra,onda xenone malo zatamljivanja i biti ce za 10 ;)