Pomoc oko daljinskog zakljucavanja!!!

Pomoc oko daljinskog zakljucavanja!!!

Član
kupio sma daljinsko zakljucavanje u autoelektrici i ugradio ga i ono radi all nikako nisam mogao da spojim zmigavce e sad da li neko zna na shemi spajanja ima zica i za nju pise +12 Output to parking light i ja sam provjeravo tu zicu kad se auto otkljucaje daje singnal jednom a kad zakljucaje 2 puta!!dali neko zna gdje da spojim tu zicu da bi mi zmigavci radili????unaprijeddd hvalaaa

Član
spojis na prekidac od zmigavaca ili ispratis zice prema zmigavcima i na njih spojis. ako ti iz modula izlazi jedna zica na nju moras spojiti 2 x ispravljacku diodu kod kojih ces jedan kraj spojiti na lijevi a drugi na desni zmigavac. ako iz modula idu dvije zice za zmigavce onda ti diode ne trebaju.

potrazi ima vec nekoliko tema na forumu

Član
Ja sam spajao u Opelovom kombiju na prekidač od sva 4 žmigavca jer je to bilo najpristupačnije. Problem je bio što je ta žica +, a prekidaču je trebala da se doda masa da radi. Uzeo sam jedan relej, i na njega spojio + i masu, a onda tu masu isto stavio na prekidač. Kada centralna da signal, aktivira se relej i propusti masu do prekidača i sve fino radi.