M mercedesdžija Član 19.01.2016 #1 Da li ima neko iz Orašja da je spreman da mi pogleda jedno auto? Platit ću jagnjetinom i pivom kad dođem po njega.
Da li ima neko iz Orašja da je spreman da mi pogleda jedno auto? Platit ću jagnjetinom i pivom kad dođem po njega.
asmir90 Član 19.01.2016 #2 trebo sam i ja ovako ja juce zapuco u veliku kladusu dzaba haha mislim nije dzaba u minusu sam 150 km
trebo sam i ja ovako ja juce zapuco u veliku kladusu dzaba haha mislim nije dzaba u minusu sam 150 km
M mercedesdžija Član 19.01.2016 #3 asmir90 je napisao(la): trebo sam i ja ovako ja juce zapuco u veliku kladusu dzaba haha mislim nije dzaba u minusu sam 150 km Kliknite za proširenje... a jebi ga druže, 200 km u jednom pravcu nije malo, šta da mu radim, ako ne bude niko u ovih 5-6 dana morat ću i ja ići
asmir90 je napisao(la): trebo sam i ja ovako ja juce zapuco u veliku kladusu dzaba haha mislim nije dzaba u minusu sam 150 km Kliknite za proširenje... a jebi ga druže, 200 km u jednom pravcu nije malo, šta da mu radim, ako ne bude niko u ovih 5-6 dana morat ću i ja ići