pomoc oko aktiviranja PAYPAL

pomoc oko aktiviranja PAYPAL

Početnik
potrebno je da me uputi netko tko je aktivirao sebi to vec. znaci da napravim paypal racun i da mogu da vrsim uplate preko intereta

Član
mjau je napisao(la):
potrebno je da me uputi netko tko je aktivirao sebi to vec. znaci da napravim paypal racun i da mogu da vrsim uplate preko intereta

prvo moras imat karticu sa vcl code ona 3 broja na poledjini kartice gdje si stavio potpis naci visa electron dobijes je kada otvoris racu u banci,. ako nemas vec,.,.,
ako otvaras racun obavezno reci u banci zasto ti treba jer znamo utusiti svastaa,.,.
a korake za regg na paypal to je lakoo
i na kraju moras imat nartici mislim 1,99$ koje ce ti vratiti pay pal., jer ce ti skinuti ove dolare i dati tako aktivaciski kode., naci kada zavrsis sa reg na pay pal sacekaj maks dva dana i u banku da ti daju izvjestaj i imas u transakciji taj kod,.,.,
ako sta treba zovi imas br na imeniku,., mada nije tesko samo slijedi korake

za racun u banci ti treba cips i kopija licne ovjerena u opstinii

Početnik
imam raiffeisen visa electron debit karticu

pozadi postoji veliki broj, i desno od njega odvojen broj sa 3 cifre (valjda na taj mislis)

to je vec obavljeno preko paypal. registracija, ali ne i verifikacija kartice. upisan broj kartice na stranici i oni su rekli da su odbili taj iznos, i da je potrebno ukucati taj kod od 4 brojke

kako sada da dodjem do tog koda, preko banke ili?

Član
Sada uzmes izvjestaj iz banke i vidjet ces tu transakciju 1,99 usd i tu ce ti pisati kod XXXX i njega uneses na paypal i to je to.

Početnik
hvala
znaci sutra idem u banku pitati izvjestaj vezano za tu karticu, ako bude ista nejasno da im kazem da mi treba taj kod

Član
samo odes poneses licnu kartu i karticu, ukuca tvoje podatke i udje ti u racun,moze ti napisati kod na papiric jer ima pristup racunu i/ ili trazis izvod, ako im ne bude jasno, reci treba da mi dodje kod na stanje racuna

Početnik
zavrseno je, upisan broj iz banke i to je to racun je potvrdjen

sada preko paypal racuna preko interneta mogu vidjeti ujedno i stanje na tom racunu?

Početnik
onda jos ne znam sve oko toga

kada kupujem nesto na internetu, novac se skida sa mog bankovnog racuna? onda mi je logicno da imam uvid u taj racun

Član
pay pal racuni i racun u banci ti je nesto sasvim drugo kruske i jabuke,.,
da vidis stanje racuna u banci moras od banke kupiti token da imas internet placanje i too
a pay pal samo zaduzuje racun koji imas u banci jer ti pay pal namjenjen sigurnom int. placanju da ti neko nebi broj kartic uzeo,.,. a na paypal imas sta si platio kada kome a za uvid u racun banke moras se jos istovarit svaki mjesec min. 6 km za ovaj token i too

Početnik
dobro evo sada kada je paypal racun aktiviran, sta da radim kada zelim kupiti nesto preko interneta. ako nesto zelim uplatiti recimo u vrijednosti 500 maraka, jeli dovoljno onda da na svom racunu (preko kojeg je aktiviran paypal) imam 500 maraka ili vise??

Član
Da. Mozes potrositi onoliko koliko imas na racunu ili koliki limit ti banka dozvoljava. Ako pokusas platiti nesto a nemas toliko novca na racunu transakcija ce biti odbijena i to je to.

Član
Da nebih otvarao novu temu...:D imam problem ne mogu da verifikujem E-mail,posaloli su mi mail ono click to activate profile i sad ja kliknem na to i otvori mi paylay stranicu gdje mi pise:
We have detected an error in the link that you just used. This error is often caused when a link is split between two lines. To function properly, the full link must be entered into your browser window.

To properly enter the link:

Copy and paste the first line of the URL into the address bar of your browser window.
Copy and paste the second line in the address bar of the same browser window, directly after the first line.
Make sure there are no spaces in the newly formed link.
Message 3019

kako god sam probao da kopiram i zaljepi ovaj URL nemoze:icon_mad::icon_mad: Mozeli mi neko pomoci,dali je neko imao ovakav problem,kako je rijesio;)