Pomoc kupovina mercedes b180cdi

Pomoc kupovina mercedes b180cdi

Pozdrav svima,
Potrebno mi je vase misljenje i iskustva oko mercedesa b180 cdi,80 kW 2007god,presao 214 000 km,automatik.
Auto je bilo taxi u Njemackoj ,da li je to lose??
Ima li razlike uopste izmedju tih taxi-ja zutih i obicnih mecki
Neki ljudi govore da treba bjezati od tih auta sto su bili taxi.

Molim vas da napisete ako ako imate neka iskustva.

Član
Ako je bio taxi, sumnjam da je prešao tako malo. Znaj samo da taxi mnogo prelazi, ali i pretpostavljam da se to održava solidno, ipak mu to hljeb donosi.
Iskreno, ja ga ne bih nikad kupio ako je bilo službeno, teretno, taxi, pošta,..., a ti vidi.;)

Član
OggyBoy je napisao(la):
Ako je bio taxi, sumnjam da je prešao tako malo. Znaj samo da taxi mnogo prelazi, ali i pretpostavljam da se to održava solidno, ipak mu to hljeb donosi.
Iskreno, ja ga ne bih nikad kupio ako je bilo službeno, teretno, taxi, pošta,..., a ti vidi.;)

a mozda je baba vozila taxi :icon_question: :lol:
U suštini to je dobro auto! ali ali ali nije to w123 pa da se kaze sta je to njemu, kupuj.... ipak to treba malo bolje provjeriti ;) a kažem auto sam vozio nemaš baš neki osjećaj da voziš mečku ali ide fino čak je i udoban za onakvu šasiju

Član
Sumljam da ga je prodao sa 200tkm takvi se voze i do 500tkm a kilometraza je minimalna 200tkm jer je mozda unutrasnjost izgrebana pa se nebi slagalo da pise 100tkm heehe.
Jer i njemu je u cilju sa jednim autom sto vise preci vise mu ostaje u djepu;)

Član
Ja bi to malo vise provjerio jer ipak je to malo kilometara za taxi ali kazu ljudi mecki se kilometri ne gledaju :icon_smile: