pomoc...kako vratit sifru

pomoc...kako vratit sifru

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
ljudi pomagajte...dakle zajebao sam stvar malo (vise)...dakle kliknuo sam da sam zaboravio pasword na LIVE.com ,pa mi je sad stalno salje na tu e-mail adresu,a ja nemogu uc,jer stalno mi trazi sifru

Početnik
ma meni nije niko provalio,ja nesto cackao,i odjavim se,i opet da se prijavim,trazi sifru,ja zaboravio,i kliknem ono da mi novu posalju,al u medju vremenu se sjetim stare...i jbg sad ono prihvata samo novu,:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
Lija je napisao(la):
ma meni nije niko provalio,ja nesto cackao,i odjavim se,i opet da se prijavim,trazi sifru,ja zaboravio,i kliknem ono da mi novu posalju,al u medju vremenu se sjetim stare...i jbg sad ono prihvata samo novu,:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

e jesi baksuz:icon_sad:

Član
ma udji u mail preko te nove, i imas u gornjem desnom cosku opcije za profil, izmedju ostalog ima i sifru da promjenis...

Početnik
ma nemogu kontas..jer ja sam se ODJAVIO,a sad mi tarzi novu,koju ja nezznam....jipak hvala na pomoci;)

Početnik
jest kad bi znao odg...kad sam ja to napravio ima uf...ma nista,napravit cu novi accaunt i hajd al ovog mi zao...:icon_cry:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.