Pomoc - info

Pomoc - info

Legend
Eh vako, interesuje me imali neko od raje da mu stari ima firmu koja se bavi prevozom. Pod prevoz podrazumjevam kamione, ili mozda da ima i da radi nesto sa bagerima, valjcima, buldozerima (slicnim masinama)

Drugo pitanje je .. da li neko kao porodicni biznis ima separaciju.

;)

Tnx unaprijed

Administrator
http://www.bhtuning.com/radnici-t-33528.html evo ne znam da li ti ovo moze sta pomoci...
vidi sa rokijem, sigurno on ima nekoga;)

Član
cini mi se da onaj clan allroad ima neke kamione ili tako nesto,,nisam bas siguran,ali mislim da ima,,eto ako je od pomoci;););)

Član
stari i ja se bavimo prevozom, al kamioni su kiperi, prevoz uglja, sljunka, kamena itd... sta treba? a imam i dosta prijatelja s masinama...

Legend
trizex je napisao(la):
nazovi me reci sta treba pa cu ti odgovorit :)

Imam dobre cijene ulja. Ljudi koji imaju prevoznicke kuce, koji imaju kamione sljepere, bagere, gredere, valjke i slicne stvari koriste puno tog ulja. Imam ulje za mjenjace, za motore, za masine, hidrauliku, hipoidna ulja.

A imam extra cijene.
Radi se o dvije vrste proizvodjaca Repsol i Mapetrol.

Takodje imam u ponudi na lageru sve moguce filtere, za sva moguca auta, kamione brodove, lokomotive, agregate, masine, bagere, sve zivo.

Dalje ako neko ima betonaru, sljunkaru mora koristit sita za separaciju, a ja imam EUROSITEXA.

Dalje rezervni dijelovi za Liebhera, Terexa, Cummins, O&K, Caterpilara, itd ...

Legend
Sto da ne, mozes slobodno racunati procenat. ;)

Dolazicu ja i dole malo na taj dio, ali drugacije je kad se ima direktna veza.

Legend
provjerit cu, nemam bas nekog izravnog kontakta, ali uvijek se moze naci..

cucemo se u vezi ovog svakako, kad budes dolazio javi mi da mi malo detaljnije objasnis sta kako gdje, neke prospekte ovo ono, imas broj u signature

Legend
.nOKe je napisao(la):
provjerit cu, nemam bas nekog izravnog kontakta, ali uvijek se moze naci..

cucemo se u vezi ovog svakako, kad budes dolazio javi mi da mi malo detaljnije objasnis sta kako gdje, neke prospekte ovo ono, imas broj u signature

Vazi dogovoreno ;)