pomoc gof II

pomoc gof II

evo ovako skuzio sam da cim prijedjem 2000 obrtaja.....upali mi se lampica od ulja i pocne nesto pišćiti u autu.........onda moram auto ugasiti pa upaliti da to prestane i ako opet prijedjem 2000obrtaja opet se isto desi....a u motoru mi pocelo nesto tuci koda je teski diesel a ne benzinac....pomagajte...

dacke_golf_II je napisao(la):
evo ovako skuzio sam da cim prijedjem 2000 obrtaja.....upali mi se lampica od ulja i pocne nesto pišćiti u autu.........onda moram auto ugasiti pa upaliti da to prestane i ako opet prijedjem 2000obrtaja opet se isto desi....a u motoru mi pocelo nesto tuci koda je teski diesel a ne benzinac....pomagajte...

imaš li ulja u motoru

dadao_style je napisao(la):

imaš li ulja u motoru

ima....

Član
dadao_style je napisao(la):

imaš li ulja u motoru

ima....
nije ti dobro podmazivanje,probaj zamijeniti filter ulja,ako nista,onda ti nevalja pumpa ulja ili su ti losi leteci lezjevi.ne vozaj auto tako,zaribat ce ti

cita sam jednom o tome, ima ti vise opcija!
1.stavi drugo ulje i odma izmiri pritisak ulja, uljna pumpa bi mogla biti problem, vjerojatno dovoljno nebaca ulje!
2.provjero senzore, mozda je stagod krivo spojeno, mozda ti gubi kontakt!
3.uljni indikator ili manje vjerojatno instrumen tabla

kreni prvo od najjeftinijih stvari ali obavezno prije minjanja indikatora provjeri jesu svi ustekani na svoje misto, provjeri imaju li struje u sebi i izmjeri tlak ulja, to ti je najbitnije i dio je besplatan a dio je nezamjetan s obzirom sta ti se moze dogoditi ako nastavis voziti!

mateo.split je napisao(la):
cita sam jednom o tome, ima ti vise opcija!
1.stavi drugo ulje i odma izmiri pritisak ulja, uljna pumpa bi mogla biti problem, vjerojatno dovoljno nebaca ulje!
2.provjero senzore, mozda je stagod krivo spojeno, mozda ti gubi kontakt!
3.uljni indikator ili manje vjerojatno instrumen tabla

kreni prvo od najjeftinijih stvari ali obavezno prije minjanja indikatora provjeri jesu svi ustekani na svoje misto, provjeri imaju li struje u sebi i izmjeri tlak ulja, to ti je najbitnije i dio je besplatan a dio je nezamjetan s obzirom sta ti se moze dogoditi ako nastavis voziti!

ma nevozam ga......sutra cu ga otrati majstoru da vidim sta kaze...neka to zamjeni sta triba