pomoc felge ako ko zna PROBLEM??????

pomoc felge ako ko zna PROBLEM??????

Član
eh ovako na golfa 3 vr6 sam kupio felge 15" zadnje mi mogu sve ok super ali prednje postavio i gledam kace klijesta malo sta da radim da nemoram mijenjati felge jel moguce ista uraditi

Član
mozes probati sa distancama naprijed da stavis 0,5cm distance, tako smo rjesavali mi na nekim autima

Član
nisu originalne felge su rial da li bi pomogle distance stavio bi i 1cm onda na autu su bile originalne bbs felge

http://www.pik.ba/artikal/1861942/alu-felge-5x100-vw-seat-skoda-opel-/

evo ove felge su u pitanju

Legend
drug... tebi naprijed ide ET38, ET40... recimo da ET35 ne moze radi oblika klijesta, al ET35 mozes rijesiti sa 0.5cm distance...
moras znaci paziti prilikom kupuvine da bude tako... ;)

Član
gdje mogu nabaviti ove distance jbg nisam znao za to za et da mi nemoze odsad pazim na to jer sam uzimo i mijenjo nekoliko pari felgi i svake mogle nisam gledo na et i danas uzo da postavim felge nove kad zadnje mogu prednje stavio kace ccc kako sam se bio iznerviro htio sam ih razbiti..
hvala na info...

nekontam sta da ih zbrusim kako radil to ko laik sam sto se tice tih stvari tako da nezamjerite

Legend
Ma te mozes svugdje... to je samo 0.5cm cak isti sarafi ostaju...
i 4x100 ti moze... samo probusis nove rupe...
meni je drug napravio od starog diska, odrezao visak i dobili tacno 0.5cm...

;);)

ja licno imam 2kom, dajem ih uz felge radi istog problema...
al ako musteriji ne budu trebale, tvoji su... ;)

Član
felge nemoj da brusis, ne trazi djavola ;)

sve ces da rijesis distancerima i to je to, poslusaj Ligu i ne sekiraj se ;)

Član
ok hvala svima na pomoci liga ajd javi onda cim prije ako nebudu trebale musteriji da se dogovorimo da postavim felge..hvala puno