pomoc centralno passat '99.

pomoc centralno passat '99.

Kao sto naslov kaze trebao bih ugraditi daljinsko na vec postojece centralno na VW Passat '99.god

da li mi netko moze reci koje zice trebam naci, da li ce uopce moci?:icon_confused:

bilo kakva pomoc mi je dobro dosla!

Član
Moze se. Kupi daljinsko 40 km, daj elektricatu 10 km kao ja da ti to lijepo spoji, i sacuvaj auto i zivce. :D
Mislim mozes i sam po semi ali ja sam dao cenera i to je to. ;)

Franki je napisao(la):
Moze se. Kupi daljinsko 40 km, daj elektricatu 10 km kao ja da ti to lijepo spoji, i sacuvaj auto i zivce. :D
Mislim mozes i sam po semi ali ja sam dao cenera i to je to. ;)

nemam ja passat-a nego bi trebao prijatelju montirati daljinsko, pa ako netko zna koje zice su u pitanju... a ako ne, kad stigne daljinsko, i kad bude red za postavljanje-potrudit cu se da odaberem prave zice....

Član
cekaj ne lockaj.
jesi dobio modul daljinskog zakljucavanja sa cini mi se 12 zica ? Trebala bi doci i sema za spajanje na razlicite mehanizme otkljucavanja.
ako nisi dobio to, sacekaj do sutra poslacu ti semu i uputstvo kako spojiti i sta, ja sam sebi prije par mjeseci spojio ;)

Član
Kako ovo na razne mehanizme otkljucavanja?

Moze biti i da je sa 9 zica. Plus ona iza sto se ne spaja nigdje, i ona sto je od struje. Ove ostale idu na brave ;)

kavaz je napisao(la):
cekaj ne lockaj.
jesi dobio modul daljinskog zakljucavanja sa cini mi se 12 zica ? Trebala bi doci i sema za spajanje na razlicite mehanizme otkljucavanja.
ako nisi dobio to, sacekaj do sutra poslacu ti semu i uputstvo kako spojiti i sta, ja sam sebi prije par mjeseci spojio ;)

spajao sam i ja na ostala auta. tu podrazumijevam: Honda CIvic, Hyundai, Fiat Tipo, Opel Zafira.... bla blaa....

Ali nisam nikad na Passat 1998god.
tu mi treba pomoc????:icon_rolleyes:

ajd mogu ja rasporedit zice, ali ne znam na autu sta simjem s cim spojiti, gdje uopce naci zice?

Član
Franki kod nasih golfova je spajanje po shemi za vakum pumpu, imaju jos one 2-3 sheme za druge qrce palce, ne sjecam se sad. Razumijes sad na sta mislim

Ako sam dobro uspio naci ima elektronsko otkljucavanje/zakljucavanje, glavni modul za centralno je ispred vozacevih nogu, a zice mozes naci u vratima, i tu povezati.
e sad ne znam za board i slicno da li ce se sta poremetiti, i izbacivati gresku, jedino o tome malo potrazi

kavaz je napisao(la):
Franki kod nasih golfova je spajanje po shemi za vakum pumpu, imaju jos one 2-3 sheme za druge qrce palce, ne sjecam se sad. Razumijes sad na sta mislim

Ako sam dobro uspio naci ima elektronsko otkljucavanje/zakljucavanje, glavni modul za centralno je ispred vozacevih nogu, a zice mozes naci u vratima, i tu povezati.
e sad ne znam za board i slicno da li ce se sta poremetiti, i izbacivati gresku, jedino o tome malo potrazi

ok... Hvala kolega na pomoci. Abd dok imadnem kad skinut cu tapacirung pa vidjet, vadio sam onu kutiju ispod nogu- bruku zica... Probat cu na vratima odraditi ako mogne.

Član
ja sam tako odradio, ispod tapacirunga nasao zice pomocu ispitivaca koja otvara, koja zatvara, povezao direktno na njih po semi, i to je to

sretno ti ako odlucis raditi :cool: